Refacturare transport

Intrebare

Am o intrebare referitoare la evidentierea separata a transportului pe factura. Contabila mea imi zice ca trebuie sa refacturez exact suma pe care o platesc eu curierului, pentru ca nu am CAEN de transport. Eu vreau sa pun taxa fixa de transport, indiferent cat platesc eu catre curier.
Nu am niciun CAEN care sa includa transportul.

Topic deschis 0
Chestiuni legale Contabilitate & Gestiune Contractele cu furnizorii Logistica Organizare magazin online DanTe 4 ani 2 raspunsuri 178 vizualizari Junior 0

Raspunsuri ( 2 )

  1. Se factureaza suma pe care o incasezi tu.Eu facturez – servicii transport U.curier- pt ca am contract cu ei si de cele mai multe ori platesc mai mult decat incasez de la client.

  2. Hello. Cu tot respectul – in cazul in care vrei sa refacturezi alt pret pentru transport tu va trebuii sa ai COD CAEN + alte indatoririi.Contabila are dreptate. Oricum nu este o mutare prea inteligenta chiar daca se poate caci duce catre altele. Aceasta situatia am avut-o cu multi ani in urma caci siteul ( platforma )la vremea aceea nu permitea o integrare cu firma de curierat pentru estimare transport si il puteam seta doar ca pret fix si mai multa bataie de cap … Discutie lunga. km suplimentari, kg in plus – etc. Nu cunosc situatia ta daca este asemanatoare insa daca doresti sa fi putin mai explicit poate gasim o solutie astfel incat sa solutionezi situatia .

Raspunde la aceasta intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a putea raspunde.