Recomandari solutii CRM pentru un magazin online

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua

Imi puteti recomanda cele mai bune solutii de CRM opensource pt un magazin online , testate si compatibile cu OPEN CART sau cu clasic ASP?

Ideal ar fi sa permita si click tracking si servirea de produse relevante pt vizitatori in baza istoricului lor de vizualizare produse din magazin (ex.: daca vizualizeaza preponderent produse pt barbati sa ii serveasca sugestii de alte produse pt barbati in timp real) si sa permita si salvarea acelui istoric (profil vizitator) in baza de clienti (pt vizitatorii logati in cont de client) astfel incat si comunicarile ulterioare cu clientul sa poata fi targetate corespunzator?

Si sa aiba rutine presetate de vanzari sau sa permita customizarea unor astfel de rutine …oscilez intre un CRM opensource instalat si customizat pt nevoile noastre si abonament la un CRM externalizat (ex.: infusionsoft.com) insa cele externalizate inteleg ca functioneaza pe shopping cartul lor iar noi vrem sa functioneze pe shopping cartul nostru…ce-mi sugerati?

Obiectivul nostru principal este de a automatiza cat mai mult procesele de comunicare cu clientul pt cresterea conversiei si fidelizarea clientelei.

Marian

Deschis 0
Solutii software conexe marian gherghescu 11 ani 3 raspuns 2401 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

  0
  2013-03-15T22:14:19+02:00

  Preturile unui CRM integrat cu o solutie de ecommerce care face ce iti doresti tu sunt mari. Exista solutii care imbina CRM/eCOM/ERP insa nu sunt deloc ieftine, si nicidecum open source.

  Nu cred ca va exista un open source care sa faca ce vrei tu pentru ca implica foarte multe ore de munca, implica notiuni de profilare si personalizare, iar eu nu le-am vazut inca atasate de vreun soft open source. Poate la un moment dat cineva va lasa aceste surse la liber si pentru altii, dar nu cred.

  Insa cred in puterea open source-ului de a muta si muntii din loc atunci cand isi propune acest lucru.

 1. noi am implementat chestiuni asemanatoare pt diverse site-uri incepand cu sigmanet si terminand cu altele din US. da-mi un semn sa vedem ce aveti nevoie.

 2. Cele 10 functionalitati cheie ale unui soft CRM pentru eCommerce: https://crmistii.com/2018/10/25/crm-pentru-magazinul-tau-online-10-functionalitati-cheie-crm-pentru-ecommerce/
  Comentarii? Lipseste ceva?

Lasă un răspuns

Browse