Recomandare de soft ERP/Gestiune integrat cu Magento

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Am schimbat acum 2 ani site-ul de prezentare catre Magento si de atunci am inceput sa inregistram si ceva comenzi on-line directe, desi nu acesta este focusul nostru.

Totusi mergand si partea de on-line directa dorim sa facem o integrare si a softului/ERP-ului de Contabilitate si Gestiune. Actualul soft pe care il utilizam, B-Org nu suporta integrare cu Magento asa ca dorim sa alegem un alt soft.

Intrebarea este, care sunt 2-3 variante pe care voi recomandati sa le folosim, cele despre care stiti ca au avut success intr-o integrare cu platforma Magento.

Ca si mentiuni legate de ceea ce avem nevoie de la un soft/erp este:

 • modul de Contabilitate completa
 • modul de Gestiune
 • modul de productie (optional)
 • modul de service (optional)
Deschis 0
Contabilitate & Gestiune Contractele cu furnizorii Organizare magazin online Florentin-Catalin DUMITRU 7 ani 6 raspuns 2018 vizualizari 0

Răspunsuri ( 6 )

 1. Noi suntem in faza finala de implementare a ERP-ului Dyntell, care permite comunicare bidirecționala cu Magento. Are conta, gestiune, productie dar nu stiu de service (cel mai probabil are dar noua nu ne-a trebuit).

 2. o implementare erp de succes presupune o modelare destul de fidela a fluxului de lucru offline (lucru care consuma multe resurse it si multi nervi pana se intampla).
  daca acum exista un erp functional.. eu cred ca e mai simplu sa fie dezvoltat un conector custom pentru magento in loc sa se caute un erp care are deja conector (dar genereaza alte costuri pentru implementare).

 3. B-Org poate fi integrat cu Magento – deci nu cred ca se impune schimbarea ERP-ului din acest motiv.
  Majoritatea ERP-urilor nu au oricum integrare ready-made cu Magento sau cu alte platforme ecommerce.
  Facem in mod frecvent integrari Magento cu diverse ERP-uri si pana acum nu am gasit nici unul care sa nu poata fi integrat. Unul dintre ERP-urile de care ne lovim des la integrare este Neomanager, fratele mai mic al B-Org, facut de Transart, tot pe tehnologii Microsoft.
  Eu zic sa-i mai dai B-Org-ului o sansa 🙂

 4. Va pot recomanda soluția integrată Cogito ERP deszvoltata de catre http://www.sistec.ro, in momentul de fata exista integrări cu Magento, Prestashop, Opencart si WordPress. exista si modul de service, in ceea ce privește producția ne trebuie mai multe detalii ca si fluxuri de lucru, se produce unicat sau serie, etc. Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie.

 5. B-org e chiar un ERP, si daca-ti permiti sa-l schimbi pentru cateva comenzi online care nu sunt obiectivul tau principal, sunt sanse sa nu-l folosesti la justa valoare sau sa nu fi colectat feedbackul intregii echipe de la voi din firma.

  Platforma ContentSpeed are integrare Transart B-Org & Neomanager, si o poti folosi ca buffer pentru integrarea cu Magento, daca esti interesat. Pe varianta asta, ca beneficiu important, zic eu, v-ati putea face un b2b.vovino.ro unde sa vindeti catre revanzatorii cu platforma noastra. Sigur pe partea de revanzatori aveti venituri mai mari decat pe partea B2C si atunci s-ar justifica mai usor costul integrarii cu B-Org.

 6. Hello, Soft1ERP de la SoftOne are, de asemenea, integrari multiple cu Magento si toate modulele de care ai nevoie – au peste 100 de instalari cu integrari ecommerce. Poti testa DEMO gratuit chiar de pe site-ul lor – https://www.softone.ro/erp-free-trial. Pentru orice alte detalii, imi poti scrie oricand 🙂 Seara faina!

Lasă un răspuns

Browse