Recomandare certificate SSL – incredere vizitatori, SEO pe Google

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Bună ziua, tuturor!

Vă rog să mă ajutați cu câteva nelămuriri legate de certificările SSL recomandate atât pentru creșterea încrederii vizitatorilor, cât și pentru o mai bună poziționare în Google.

Care sunt nelămuririle?

Păi…Pentru un magazin online care se apropie de 10.000 de pagini, cu un trafic lunar micuț, dar în creștere, ce tip ce certificat se recomandă? Am găsit foarte multe variante și la fel de multe tipuri de certificări. După o scurtă cercetare, am vrea să alegem între: Rapid SSL și Comodo, dar ne-ar ajuta mult opinia voastră.

Și în al doilea rând: cunoașteți și recomandați vreo firma de hosting care oferă și astfel de certificate? (pentru că urmează să schimbăm și găzduirea și am rezolva 2 lucruri dintr-o singura mișcare) Este vorba despre o platformă prestashop.

Mulțumesc mult și anticipat pentru orice mână de ajutor,

Laura C.

Deschis 0
Chestiuni legale Customer Service & Sales Servere. Hosting Laura Curca 9 ani 1 raspuns 1529 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

 1. Daniel
  0
  2015-09-25T17:49:43+03:00

  Tehnic, nu e (aproape) nicio diferenta intre certificatele SSL. Exista trei categorii de certificate: cu validarea domeniului, cu validarea firmei sau cu validare extinsa (cele cu bara verde). Din punctul de vedere al utilizatorului sunt doar doua categorii, cu sau fara bara verde (nimeni nu sta sa vada ce brand e certificatul).

  Mai conteaza cum e instalat, au aparut multe probleme legate de SSL care se rezolva doar printr-o instalare corecta.

  Noi facem si hosting si vindem si certificate SSL, inclusiv RapidSSL. Pentru un pachet special pentru magazinele virtuale, certificatul RapidSSL e gratuit (inclus).

Lasă un răspuns

Browse