Programatori – Magento

Intrebare

Buna ziua,

Suntem in cautarea unei echipe de programatori care sa lucreze bine in magento. Avem un magazin online pe aceasta platforma. Din pacate programatorii cu care am lucrat pana acum au cam lasat de dorit.

Avem proiecte pentru viitor care trebuie facute de cineva care stie exact ce face.

Ma puteti ajuta cu o recomandare? 🙂

Multumesc frumos!

Topic deschis 0
Anunturi / Oferte Tehnic Teo 4 years 4 raspunsuri 94 vizualizari Junior 0

Raspunsuri ( 4 )

 1. Salut Teo,

  Daca ti-as recomanda firma noastra as putea fi suspectat de subiectivism; am sa sa las clientii nostri sa o faca. Asa ca iti recomand Zitec. Am lucrat cu ei atat din postura de client (la ultimul meu job) cat si din postura de colaborator pe 2 proiecte Magento. Si nu am decat cuvinte de apreciere.

 2. Salut,

  Programatori buni pe Magento sunt destul greu de gasit. Daca vrei sa sa-ti faci echipa proprie aloca un buget foarte mare si asumati anumite riscuri ( Incepi cu o echipa care dupa cateva luni iti poate pleca). In principiu Magento se face cu agentii. Si eu recomand Zitec.

 3. Multumesc frumos pentru raspunsuri si propuneri. O sa ma interesez mai mult despre fiecare propunere si apoi voi decide.
  Pe partea de freelancers ar fi mai greu de gasit, nu?
  Multumesc frumos!

 4. Nu stiu daca sunt mai greu de gasit insa trebuie sa stii sa-i controlezi (atat din punct de vedere al calitatii – cod si functionalitati implementate – cat si al deadlineurilor).

Lasa un raspuns

Nu ai permisiuni pentru a vedea aceasta intrebare.