Procesor de plata cu cardul pentru magazin online international

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua tuturor,

De cateva zile tot caut un procesor pentru un magazin cu firma in Romania dar cu regim international. Am gasit cateva companii straine, cateva companii romanesti ce se ocupa cu procesarea de plati dar sincer parca tot mai confuz sunt.
Dupa parerea voastra, conteaza din ce tara este compania ce ofera aceste servicii, daca firma mea este inregsitrata in Romania iar clientii sunt internationali? Sunt diferente intre companiile straine si cele romanesti? Imi puteti recomanda o companie ce se ocupa cu procesarea de plati?

Va multumesc!

Deschis 0
Chestiuni legale Organizare magazin online Plati online Silaghi Cristian 9 ani 7 raspuns 2890 vizualizari 0

Răspunsuri ( 7 )

 1. Skrill sunt batuti in cap, nu m as incurca. Am avut experiente neplacute cu ei la suport tehnic

 2. Buna ziua,
  Fac parte din echipa PayU, unul dintre integratorii de plati online din Romania.

  Putem sa va ajutam cu serviciile de care aveti nevoie. Platforma PayU accepta plati de oriunde din lume iar pe parcusul unui an inregistram tranzactii din 200 de tari si teritorii in magazinele online romanesti.

  Platforma este pregatita pentru plati internationale, atat din punctul de vedere al utilizatorului (platforma multi-language, multi-moneda, afisarea pretului in moneda aleasa de cumparator, suport pentru platitori non stop ro / en), cat si din punctul de vedere al dumneavoastra (operatiuni, rapoarte necesare, conversie valutara, TVA etc.)

  De asemenea, fiind companie in Romania, beneficiati usor de suport tehnic si operational, account manager pentru o comunicare directa.

  Daca doriti sa discutam mai detaliat, va rugam sa ne trimiteti datele de contact la adresa client@payu.ro si va contactam noi.
  De asemenea, daca sunteti astazi la Internet & Mobile World, ne gasiti la standul 96 :).

 3. Experienta mea cu PayU este neplacuta: au costuri mari si sunt neseriosi. Cel putin cu mine au fost atunci cand le-am cerut sa discutam oferta. Stiu ca pe forumuri sunt multi care-i recomanda, dar oamenii pe care cunosc eu direct nu sunt asa de incantati.

  Pe international (Europa) iti recomand Paypal cu ochii inchisi. E brand cunoscut care va creste increderea in site-ul tau.

  Incearca si Hipay sau Ogone (daca ai volume serioase). Ogone sunt nr 1 in Europa, au preturi ft bune, insa contract rigid, greu de iesit din el.

 4. Puteti incerca cu EuroPayment Serviceshttp://www.EuPlatesc.ro
  Am doua site-uri si lucrez foarte bine cu ei. Au module pentru Magento, Prestashop. Interspire etc.
  Am vazut ca intermediaza platile si pentru ENEL, RDS-RCS, METRO etc. deci nu se pune problema de seriozitate.

 5. Va multumesc tuturor, m-am pus sa contactez toate companiile sugerate de voi, voi reveni cu un deznodamant 🙂

 6. Salut,

  Consider ca metodele de plata oferite clientilor din alte tari ar trebui localizate pentru acele tari. Astfel increderea celor de acolo de a plati printr-o metoda de plata pe care o cunosc va fi mare iar conversia magazinului tau va creste corespunzator.

  As alege tarile carora te adresezi si unde vei face marketing mai agresiv si as integra minim 1 metoda de plata care este in primele 3 “top-of-mind” pentru cei de acolo. Depinde de bugetul tau de marketing insa doar cu o investitie destul de mare vei putea sa sustii mai mult de 1-2 piete.

  Paypal, Skrill, Stripe si altii similari au focusul principal pe Statele Unite / Canada deci daca te adresezi si acelor piete atunci da merita.

  PayPal intradevar lupta din greu sa se localizeze si sa acapareze cat mai mult si din pietele din Europa Centrala / Nord si Est dar cred ca are succes mai mult in pietele “colorate” (in care foarte multi sunt veniti din alte tari) – Vezi Anglia / Irlanda.
  Cu toate astea este lider pe awareness international.

  Ca exemplu si in Romania, daca vei pune la metodele de plata a unui magazin Plata cu cardul si il vei duce pe o interfata de plata in limba Romana oferita de integratorii interni (PayU, Mobilpay, etc) versus plata cu PayPal de care au auzit foarte putini.

  La fel si in Suedia, magazinele online ofera plata prin DIBS sau Klarna (integratori locali) si foarte putini ofera si PayPal.

 7. Multumesc Adrian pentru analiza facuta!
  Am cerut si eu o oferta de la PrioriPay.

Lasă un răspuns

Browse