Prima “afacere” – primul meu magazin online

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua,
As dori sa vand fructe uscate pe internet. Insa tot citind pe site-uri despre realizarea unui magazin online,am hotarat sa nu mai fac un magazin de la zero, pe nu stiu ce platforme. 

Astfel as dori un sfat, cum ar fi mai convenabil si pe ce pagini as putea sa fac astfel de vanzare?

Voi cumpara fructele de la tarani,le voi deshidrata cu deshidratatorul meu personal si am sa le ambalaz in pungi de plastic pe care le voi sigila cu ajutorul unui simplu aparat de vidat.
Astept un sfat!Multumesc frumos!
Maria

Deschis 0
Alegerea platformei Realizare magazin online Bakos Maria 9 ani 3 raspuns 1402 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

 1. Versiunea cea mai simpla: wp cu pluginuri de comert electronic.
  Problema insa este alta, garantia, termenul de expirare. Din cate stiu, la productie alimente sunt necesare avize de la cei ce tin de sanatate.

 2. Asa este oameni buni in ceea ce priveste etichetarea produselor,imi voi face si un PFA de la inceput tocmai ca sa pot sa obtin aprobarile necesare.Lucrez in domeniul alimentar de vreo 5 ani….doar ca m-am saturat de sefi si sefie.Si de asta as fi vrut sa-mi fac un magazin online,insa nu am inca bugetul necesar sa incep de la zero.
  Dar ma voi folosi de sfaturile voastre pt inceput!
  Multumesc frumos!
  O zi buna!
  Maria

 3. Salut! Avem si noi un material pe blogul TRUSTED despre subiectul asta: https://www.trusted.ro/vrei-sa-ti-deschizi-un-magazin-online-iata-trei-pasi-de-parcurs. Sigur vei gasi si aici cateva etape care nu trebuie sarite, desi sunt mai mult aspecte generale. Si, da, trebuie sa te informezi si de partile legale de care mentioneaza si colegii de mai sus.

  Mult succes!

Lasă un răspuns

Browse