Prestashop vs CS-Cart

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Care dintre cele 2 platforme le recomandati si de ce?

Mi se pare ca fiecare are avantajele si dezavantajele ei.

Prestashop este scris Object Oriented – ceea ce il face mai usor de modificat
Prestashop are multe module available, dar sunt cu plata
CS-Cart are multe module embedded si pare ca are functionalitati mai avansate inca de la inceput, dar nu are altele in plus (vreo 3-4), nici macar cu plata
CS-Cart costa 270 EUR, Presta e free

Si ca sa nu imi dati site-uri sau comapre-uri de pe net, vi le dau eu de la inceput pe cele mai relevante:

http://www.magazin-online.com/prestashop-vs-cs-cart.html
http://www.iecsp.com/review-compare-php-shopping-cart.html

Astept pareri personale ale celor care chiar folosesc aceste platforme, nu compare-uri nepersonale, poate chiar sunt pe aici utilizatori care au folosit amandoua platformele si pot face o comparatie la prima mana din punctul de vedere al unui owner de magazin.

Mersi,

Deschis 1
Alegerea platformei Realizare magazin online DanTe 9 ani 3 raspuns 2015 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

  1. Folosim ambele platforme insa Prestashop momentan il folosim ca platforma inchisa, doar pentru magazinele nostre B&M. La CS-Cart am inceput pe free si apoi am luat licenta si a trebuit sa facem upgrade pas cu pas de la 4.2.1 la 4.6.3. Multa munca, am facut multe modificari pe cod, l-am personalizat foarte mult insa e nevoie de cunostinte de programare. Are lipsuri, gen rapoarte putine, integrari putine, prestashop sta mai bine, insa depinde de fiecare cum il foloseste si ce vrea de la el. Avand partea de IT in-house, l-am customizat dupa nevoile noastre si e ok. Site-ul pe cs-cart e http://www.re-marcabil.ro.

  2. CS-Cart este o platforma completa, nu este nevoie de adaugare/cumparare module (addons) pentru a fi funtionala 100%. Pentru administrare ei nu aveti nevoie de cunostinte de programare, dispune de un sistem de blocuri “Drag and Drop” ce va ajuta sa inserati foarte usor informatii de tip text, banner…etc. aproape oriunde in site, in oricare din pagini.

    Prestashop este gratuita dar pentru a configura un magazin online complet vor trebui cumparate mai multe module ceea ce o vor face mult mai scumpa decat costul unei licentei cs-cart.
    Daca baza de date a magazinului online va creste foarte mult, in timp, platforma prestashop va functiona greoi si va trebui o optimizare a bazei de date si nu numai. Nu este cazul si pentru platforma cs-cart.

    Unul din plusurile platformei cs-cart este suportul excelent pe care il puteti primi, pentru Romania, pe cscart.ro sau cs-cart.com.

Lasă un răspuns

Browse