Pot trece numele firmei mele ca importator ?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Se da un importator ! Doresc sa cumpar de la acesta o cantitate mare de produse, fara a ma complica sa le import eu ! Pot trece pe etichetele de vanzare numele firmei mele ca firma importatoare ? Daca da, in ce conditii ? Ideea este ca nu vreau sa apara numele importatorului pe acele produse! Multumesc !

Deschis 0
Chestiuni legale Contractele cu furnizorii Vali 8 ani 2 raspuns 1255 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

  1. Eticheta transmite clientilor si organelor de control cui sa se adreseze si cine raspunde pentru conformitatea acelui produs. In plus, este obligatoriu ca orice produs sa aiba eticheta cu importatorul.

    Daca vanzarea lor se face in zone online si ferite de ochiul autoritatilor, da, poti trece ce vrei tu sau poti dezlipi de tot.

    Nu recomand chestia asta mai mult din motive deontologice, dar cand vezi ca importatorul isi pune website si logo pe etichet te ia cu plansul. Mai ales daca si el face retail.

  2. In primul rand mersi pentru raspuns Alex, asta ma deranjeaza si pe mine !

    “dar cand vezi ca importatorul isi pune website si logo pe etichet te ia cu plansul. Mai ales daca si el face retail.”

    Cred ca singura varianta ar fi sa il pun sa importe pe firma mea, si sa facem un contract de prestari servicii prin care isi poate adauga un comision ca sa zic asa, insa nu stiu daca va fi de acord, pentru a nu vedea firma de la care importa el ! Astept raspunsuri si de la altii care ma pot ajuta cu aceasta problema. O zi frumoasa !

Lasă un răspuns

Browse