Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Platforma online olandeza de retururi New Returns s-a extins in Franta

Platforma olandeza de produse returnate New Returns (2dekansje.com) s-a extins international in Franta, lansand site-ul 2echoix.fr, citim pe ecommercenews.eu. Aceasta este a doua extindere transfrontaliera intr-un an pentru New Returns: in martie 2022, in Germania se lansa varianta locala (denumita bwareshop.de).

Acest marketplace online se adreseaza – pe de o parte – retailerilor si brandurilor online, care isi pot vinde aici produsele returnate (din cauza ambalajelor stricate, a unor defecte minore sau a faptului ca produsul nu a fost ce se astepta cumparatorul) si cele ramase in stoc. Pe de alta parte, platforma se adreseaza consumatorilor, care pot cumpara respectivele produse la un pret mai mic, de pe acest marketplace sustenabil.

New Returns a aparut in Tarile de Jos, in 2018, iar cofondatorul Enri Meijers spune ca popularitatea platformei sale i-a depasit asteptarile. „Vrem sa ne extindem conceptul unic, fiind in continuare dedicati si increzatori in echipa noastra, in diversii retaileri si furnizori de pe piata franceza. Cererea pentru produse returnate a crescut masiv”, a declarat el, pentru sursa amintita.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply