Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Paysafe creste si lanseaza un nou portofel digital

paysafe

Veniturile companiei de plati online Paysafe s-au dublat in primele 6 luni din 2016 (ajungand la 486,7 milioane $), reflectand cumpararea de catre companie a rivalului Skrill in 2015 (cand a devenit, din Optimal Payments, Paysafe), scriu cei de la ft.com. Iar acum compania care deserveste clienti din peste 200 de tari vrea sa isi creasca si mai mult cota de piata.

Momentan, compania isi datoreaza 45% din venituri industriei jocurilor de noroc online, iar 10% – jocurilor mobile („Nisa jocurilor de noroc ne-a ajutat constant sa ne mentinem pe linia de plutir”, explica directorul Joel Leonoff). Extinderea dorita va veni prin lansarea, in septembrie, a unui nou portofel digital care va ajuta companiile sa vanda produse farmaceutice, alcool, fast food ori alimente („Ne ocupam de peste 90% dintre platile prin portofel digital in domeniile jocuri de noroc si gaming, dar exista o varietate de alte tipuri de plata. Oamenii sar din masini pentru a prinde Pokemoni in parc; asa iti dai seama cat de legati sunt de telefoanele lor. Vrem sa ne folosim de asta”, spune acelasi Leonoff).

Compania lansata in 1996, care isi are baza in Isle of Man (Marea Britanie), a avut un profit brut de 74,6 milioane $ in prima jumatate a anului financiar, o crestere imensa fata de perioada similara a lui 2015, cand atingeau doar  4,6 milioane $. Paysafe este la concurenta cu mult mai dezvoltatul Worldpay: Paysafe are un volum de tranzactii de mai putin de o zecime din cele ale Worldpay, dar are o rata de crestere de doua ori mai mare decat acesta. Worldpay a avut venituri cu 10% mai mari (2,1 miliarde £/2,7 miliarde $) in primele 6 luni ale anului fata de aceeasi perioada a lui 2015.

Leave a reply