Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

PayPal patenteaza accelerarea platii prin criptomonede

paypalPayPal a depus, pe 1 martie, dosarul prin care cere Oficiului American de Marci si Patente (USPTO) acordarea patentului asupra unui sistem menit sa accelereze plata platilor prin monede virtuale, ca Bitcoin, informeaza ccn.com. Acum, cand platesti prin criptomonede, trebuie sa astepti in jur de 10 minute pana la confirmarea tranzactiei, iar compania transmite ca astfel utilizatorii isi pierd interesul si aleg alta metoda de plata, astfel incat acest tip de tranzactii nu pot castiga teren, pe termen lung.

De aceea, PayPal a dezvoltat un sistem prin care persoana care trimite suma de bani si cea care o primeste pot primi imediat confirmarea platii: la utilizare, se creeaza automat portofele secundare multiple pentru utilizatori, ale caror chei de acces secrete vor fi cele tranferate virtual. „Sistemele si metodele din prezentul patent elimina practic timpul pe care destinatarul sumei trebuie sa-l petreaca asteptand confirmarea faptului ca va primi suma in moneda virtuala, in cadrul unei tranzactii, prin transferul catre destinatar a unor chei de acces private, incluse in portofelele virtuale si asociate cu sume predefinite de bani virtuali, egale cu suma de plata identificata in tranzactia respectiva”, explica documentele amintite mai sus.

Leave a reply