Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

PayPal introduce butoane de cumparare prin PayPal Commerce

paypal commerce

PayPal Commerce, noul toolkit al companiei de plati online PayPal, promite sa ajute utilizatorii sa integreze acolo unde doresc butoane de cumparare in blog-uri, articole, aplicatii, share-uri online si email-uri (printr-o interfata pentru programarea de aplicatii/API), pentru o experienta de cumparare simpla si intuitiva, care reduce potentiala abandonare a cosurilor.

PayPal Commerce e rezultatul unei munci incepute in 2015, aflam de pe techcrunch.com, cand PayPal se desprindea de eBay si achizitiona startup-ul Modest, care construise o platforma prin care afacerile mici puteau integra butoane de cumparare in aplicatii terte. Folosind tehnologia Modest, PayPal Commerce s-a lansat in versiune beta deocamdata si promite schimbari pentru cele 179 de milioane de utilizatori ai serviciului de plati online, oferindu-le o experienta omnichannel de cumparaturi.

Ideea nu e noua in mediul online: in septembrie, rivalii PayPal de la Stripe lansau Stripe Relay, un sistem identic in care sunt incluse momentan peste 7 milioane de produse.

Leave a reply