Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

PayPal introduce butoane de cumparare prin PayPal Commerce

paypal commerce

PayPal Commerce, noul toolkit al companiei de plati online PayPal, promite sa ajute utilizatorii sa integreze acolo unde doresc butoane de cumparare in blog-uri, articole, aplicatii, share-uri online si email-uri (printr-o interfata pentru programarea de aplicatii/API), pentru o experienta de cumparare simpla si intuitiva, care reduce potentiala abandonare a cosurilor.

PayPal Commerce e rezultatul unei munci incepute in 2015, aflam de pe techcrunch.com, cand PayPal se desprindea de eBay si achizitiona startup-ul Modest, care construise o platforma prin care afacerile mici puteau integra butoane de cumparare in aplicatii terte. Folosind tehnologia Modest, PayPal Commerce s-a lansat in versiune beta deocamdata si promite schimbari pentru cele 179 de milioane de utilizatori ai serviciului de plati online, oferindu-le o experienta omnichannel de cumparaturi.

Ideea nu e noua in mediul online: in septembrie, rivalii PayPal de la Stripe lansau Stripe Relay, un sistem identic in care sunt incluse momentan peste 7 milioane de produse.

Raspunde la aceasta intrebare