Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Parteneriat Coletaria.ro + Gomag.ro, pentru livrari online nationale si internationale

Coletaria.ro anunta (intr-un comunicat de presa) un parteneriat cu platforma e-commerce Gomag.ro, care va sprijini magazinele online sa isi majoreze capacitatea de livrare, atat national, cat si international. Parteneriatul le ofera celor peste 1.600 de magazine online care folosesc Gomag.ro acces instant la un sistem bazat pe multiple servicii integrate, de livrare a coletelor si de dezvoltare a afacerii dincolo de granitele Romaniei. Integrarea a venit ca urmare a cererii magazinelor online din platforma de a beneficia de serviciile Coletaria.ro, in principal fiind vizate expedierile catre tarile din Europa.

In contextul economico-sanitar actual, Coletaria.ro vine in sprijinul magazinelor online, prin conditii avantajoase de transport si logistica. Coletaria.ro asigura conectarea magazinelor cu marketplace-uri din UE, pentru o extindere rapida a afacerii online si ofera, prin reteaua deja existenta de parteneri, servicii de consultanta juridica, de infiintare de companii, pentru deschiderea de conturi bancare, metode de plata, traduceri, marketing, etc.

„Coletaria.ro avanseaza in demersul de consolidare a pozitiei pe piata de curierat, pentru a deveni unul dintre partenerii strategici ai industriei de comert electronic din Romania. Prin parteneriatul cu platforma Gomag, completam un ciclu de extindere a serviciilor oferite clientilor din Romania, prin intermediul principalelor platforme de comert electronic”, transmite Alexandr Jeleascov (foto, CEO Coletaria.ro, expert in expedierea si livrarea coletelor, parte a grupului Packeta, cu cea mai mare retea de puncte pick-up din Europa Centrala si de Est).

„Stim cat de importanta este partea de logistica pentru magazinele online, iar in aceasta perioada, cand piata de e-commerce cunoaste un adevarat boom de crestere, prin parteneriatul Gomag – Coletaria.ro, oferim clientilor noi oportunitati de dezvoltare”, completeaza Cosmin Daraban (foto, CEO Gomag.ro).

Leave a reply