Partener pentru un Magazin Virtual in Timisoara

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua, caut 1,2 persoane pentru infintarea unui magazin online, srl.

FAQ:

De ce caut 1,2 persoane si nu incep singur activitatea?
Simplu doresc sa realizam un proiect mai amplu,lucru ce nu poate fi facut de o singura persoana, consider ca unde sunt mai multe persoane,suportul si ideile sunt mai productive ,si in plus scopul e acelasi la toti,realizarea undei activitati prospere.

Pe ce se va baza proiectul?
In principu activitatea va fi aleasa de comun acord,se va baza pe stoc real + dropshipping(daca este cazul),in cazul in care se va alege fashion (haine+accesori) aici eu urmaresc si realizarea unor magazine in orasele mari. (ASTA VOI REALIZA SINGUR),va incepe din vara in timisoara prima data, bineinteles daca se doreste se poate, impartii aportul.

Ce suma se va investiii in proiect?
Nu sunt absurd si nu consider ca trebuie o investitie exorbitanta,fara sa fie garantata de o amortizare rapida,in principiu eu aproximasem o suma de inceput de 8000e,dar este discutabila,in functie de produse,stoc,dropshipping,domeniul de activitate ales(poate sa fie mai mare sau mai mica).P.S Se va realiza un plan de investire,reinvestire a unui procentaj din profit,in special in primii 2 ani,acest lucru ajuta la micsorarea investitiei initiale.

Ce vrei sa zici tu prin proiect mai amplu?
Proiect amplu pentru mine =se urmareste expansiunea si dezvoltarea continua.

Mai multe detalii despre proiect, cheltuieli suplimentare, nu oferi?
Aceste aspecte sunt discutabile, si se vor discuta intre asociati.

DORESC SA REALIZEZ UN PROIECT PE BAZA PRINCIPIULUI HEDONIST!

P.S Proiect in special pentru tinerii anteprenori,ca si mine,si nu numai.
P.S2. Stiu ca atunci cand se vorbeste despre un proiect,se vine cu un plan bine structurat,si nu facut din mers,dar am zis ca va fi realizat dupa ce se va stabiliii capitalul,domeniul de activitate,etc,etc.

Imi cer scuze daca nu am fost destul de coerent in limbaj, dar am formulat mesajul dupa 20ore de nesomn.

Deschis 0
Alegerea nisei Anunturi / Oferte Business Chestiuni legale AndreiDP 9 ani 5 raspuns 1121 vizualizari 0

Răspunsuri ( 5 )

 1. Intrebare simpla: ce ar putea oferi un magazin nou fata de alte sute de magazine pe aceeasi nisa?

  0
  2015-03-03T06:00:43+02:00

  Bogdan ce alt oras sugerezi tu si ce vrei sa zici prin costuri mari,la achizitie marfuri,transport,costuri mari in general.Eu as mai putea adauga Bucuresti,Jud Gorj,Jud Dolj.Eu am zis Timisoara pentru ca aici ma aflu eu,in acest moment,si trb un loc de inchiriat pentru stoc,si loc de desfasurat activitatea.(bine,inteles asta nu e obligatoriu STIU!)Astept si alte idei.
  Bogdan,eu am zis o suma de inceput,nu am zis nici 200000 sa nu sperii nici 3000 sa nu dau de banuit.In principiu,si cu o suma mica se poate face treaba la inceput,daca vrei sa faci un magazin complex(cu multe produse) poti sa faci o mica statistica inainte cam ce se cauta mai mult si asa sa ai tu stoc,iar produsele care nu sunt asa cerute sa fie in sistem dropshipping,asta pentru un timp,dupa cateva luni alta analiza,intelegi tu ideea,si in plus am zis ca se va stabilii mai bine dupa ce se alege domeniul de activitate.
  Sorin,asta e o intrebare ca am uitat sa o adaug la FAQ,multumesc.Chiar ieri m-am uitat pe fb la 100-200 de reclame cu magazine si daca ma crezi sau nu doar 5 dintre ele erau complexe,si aici ma refer pur si simplu la website,nu mai adaug lipsa detaliilor,suportul,etc.
  Ce ofera magazinul nou?In principiu pentru reparatii,accesorii(ceasuri,bijuterii) puncte in tara,(pentru cele care nu mai sunt in garantie o reducere de 20-30%,momentan numai aici am rezolvat,caut sa gasesc o modalitate ca clientu sa poata sa isi duca accesoriile cu garantie la acele puncte,dar aici intervine problema cu furnizorul,precisez nu am cautat,analizat prea mult.
  Idei sunt multe,modalitati de aplicare sunt,dorinta este.Imi cer scuze dar inca nu pot sa zic in mare ce va fi nou la magazin,din simplul motiv ca inca nu am un obiect de activitate clar,pana nu se stabileste in grup.

  0
  2015-03-03T08:55:54+02:00

  Cred ca ar trebui sa incepi sa faci si poate peste o vreme sa vezi ce iti lipseste. Daca iti vor lipsii doar banii pentru a creste vei cere bani de la partener.

  Nu inseamna ca daca veti fi mai multi va merge treaba mai bine. Incepe si vezi ce iti lipseste pentru a creste.

  0
  2015-03-03T12:44:54+02:00

  NU BANII IMI LIPSESC!!nu sunt limitat la un anume buget.totul tine de proiect.Singurul motiv pentru care caut parteneri este acela ca ocupa mult timp si oarecum doream impartirea atributiilor.
  Iar faptul ca doresc aport din partea ambelor parti.e pentru a avea un minim de garantie ca va fi tratata treaba cu respect.
  Faptul ca am aproximat o suma mai mica e pentru a nu speria lumea.si gandul meu era sa se adauge patrimoniu pe parcurs.considerand ca 70% din pop. asa se simte mai bine.

  Si referitor la cerutul banilor de la partener.in mod normal cand o pers ramane fara banii si se doreste intrarea in entitate a unor unitati banesti.pers care adauga suma.primeste x parti sociale si implicit x% in plus din profit.firma etc.

  PROBLEMELE CU INCREDEREA DE TINUT MINTE!!!!
  Referitor la incredere.Eu sunt student la management si aici invat despre incredere.
  SI concret va zic din propria experienta si se aplica in 80%din
  cazuri.
  Am dorit acu 1an infintarea unui dealership cu auto sh.
  Cand am cautat printre prieteni a fost prob cu impartirea partilor sociale.aportul etc pt ca unu nu avea x celalalt y unu vroia sa i pui tu si sa iti dea el dupa.practic numai probleme si promisiuni.
  Apoi am cautat o persoana straina cu dorinta si putin habar.Totul sa realizat repede capital patrimoniu beneficii.pt ca eram necunoscuti si fiecare isi vedea interesul.Iar in desfasurarea activitatii iar sa realizat totul bn pt ca amandoii vroiam profit cat mai mare pt noi personal si implicit societate.

  NU STRAINUL TI-O PUNE PE LA SPATE,IN CELE MAI MULTE CAZURI PRIETENUL.

  Pana la urma cred ca aman proiectul pana la vara cand o incep si magazinul si o sa detin si un stoc complet.si probabil asta imi va mai usura si treaba.

  0
  2015-03-06T19:53:30+02:00

  Hello Andrei. Ceai facut / implementat pana in acest moment ? Ai adresa email sau alta forma de contact ?

Lasă un răspuns

Browse