Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Pana in 2020, reclama video digitala o va depasi pe cea TV

video ads 1

Site-ul emarketer.com estimeaza ca, pana in 2020, in Statele Unite, sumele cheltuite pe reclame video digitale vor fi mai mari decat cele cheltuite pe reclame TV. In raportul „Digital Video Trends Q2 2016: Monetization, Audience, Platforms and Content”, site-ul amintit scrie ca reclama video digitala va ajunge sa creasca cu procente mult mai mari decat cele din domeniul reclamei televizate.

Astfel, sumele din domeniul online vor creste de aproape 2 ori in urmatorii 4 ani, atingand 16,69 miliarde $, iar cele din domeniul TV vor ajunge la 77,17 miliarde $ (suma de peste 4 ori mai mare decat cea din online) – prin urmare, micul ecran va ramane in continuare mediul dominant.

video ads 2

In completarea acestor informatii, un studiu marca Advertiser Perceptions indica o tendinta a profesionistilor americani din marketing de a investi in primul rand in reclame digitale (38%) si apoi in reclame in print (36%) si pe posturile de cablu (29%). In plus, majoritatea dintre cei dintai (72%) au de gand sa dea banii pe reclame pe Google/YouTube in urmatoarele 12 luni. Pe locul doi in clasamentul investitiilor online se plaseaza Facebook (46%), urmat de Hulu pe locul 3 (38%).

Leave a reply