Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Packeta isi dubleaza echipa din Romania, in 2022

Platforma digitala si logistica Packeta Romania anunta, intr-un comunicat de presa, ca isi va dubla echipa si estimeaza ca va depasi 140 de angajati, pana la finalul lui 2022. In prezent, Packeta Romania are peste 70 de angajati, in special in orasele in care compania opereaza hub-ul regional si depozite (Bucuresti si Oradea). Dublarea numarului de angajati prevazuti vine sa sprijine cresterea accelerata inregistrata de Packeta, pe piata din Romania, in ultimii doi ani, dar si a strategiei de dezvoltare din 2022.

„Incepand cu 2020, am avut o dezvoltare accelerata pe piata din Romania, care va continua si in 2022, bazandu-ne pe evolutia comertului online din Romania si pe vanzarile cross border. Iar investitiile de 3 milioane de euro din ultimii doi ani, ce au presupus deschiderea de noi depozite si transformarea depozitului din Bucuresti in hub regional, concomitent cu cresterea semnificativa a volumului de colete procesate, au creat o nevoie si mai mare de resurse umane. De asemenea, planurile de dezvoltare de anul acesta ale Packeta Romania presupun dublarea echipei”, transmite Alexandr Jeleascov (foto, CEO Packeta Romania).

Compania urmareste cresterea echipei in zonele de Sud si Vest ale Romaniei, unde sunt operationale depozitele, unde sistemele de dezvoltare sunt puse la punct si unde urmeaza noi investitii. Packeta Romania vizeaza angajari pe segmentele de servicii clienti, IT, vanzari, manageri de portofoliu pentru puncte pick-up si lucratori in depozit. Mai multe informatii despre pozitiile disponibile gasiti aici.

Strategia de dezvoltare de anul acesta a Packeta Romania are in vedere dezvoltarea retelei de puncte pick-up, extinderea nationala prin deschiderea de noi depozite, cresterea livrarilor cross border dinspre Romania catre UE, cresterea livrarilor in regiunea Balcanica si dezvoltarea de noi servicii pe piata din Romania, precum livrarea in regim self service in lockerele Z-Box (puncte contactless de distribuie a coletelor, complet automatizate). Packeta Romania este membra a Packeta Group, compania cu cea mai mare retea de puncte pick-up din Europa Centrala si de Est.

Leave a reply