Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

O noua platforma pro-e-commerce transfrontalier in UE

Platforma cbcommerce.eu (Cross-Border Commerce Europe) este o noua initiativa menita sa ajute retailerii internationali sa vanda mai profitabil pe pietele online europene, informeaza site-ul ecommercenews.eu. Site-ul este lansat de Carine Moitier (co-fondatoarea asociatiei belgiene BeCommerce). „Cross-Border Commerce Europe va va proteja vizibillitatea si reteaua, in cadrul comunitatii de comert din UE. Ne vom folosi expertiza, informatiile si cifrele detinute, pentru a castiga noi clienti europeni”, explica Moitier, pe platforma amintita.

Piata transfrontaliera de pe vechiul continent a valorat 121 miliarde € in 2017 si are mult potential: se estimeaza ca, in 2022, va atinge o valoare dubla (245 miliarde €)! Afiliatii la cbcommerce.eu (retaileri B2C si B2B) vor avea acces la rapoarte, infografice, sondaje de opinie, webinar-uri, ajutand comerciantii sa obtina informatii concrete despre piata europeana de comert, e-fulfilment, plati online si legi legate de vanzarile pe Internet. Moitier considera ca este nevoie de acestea pentru impulsionarea e-commerce-ului transfrontalier. Momentan, platforma Cross-Border Commerce Europeeste activa in Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Spania, Suedia, Benelux si Marea Britanie.

Leave a reply