Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Noutati de la PayPal, pe Facebook si marketplace-uri

paypal messPaypal.com anunta ca acum americanii pot trimite/cere bani familiei si prietenilor folosind Facebook Messenger. Anul trecut, cele doua companii bateau palma, pentru ca peste 2,5 milioane de clienti din SUA sa isi lege conturile de PayPal la Facebook si sa cumpere in Messenger.

Acum, parterneriatul se extinde, PayPal devenind metoda de plata peer-to-peer (P2P) in mesageria online. In H3 2017, PayPal a fost liderul in domeniul acestui tip de plati, cu 24 miliarde $ tranzactionate (cu 47% YoY). Cum procedezi? Scrii un mesaj, apesi pe iconita albastra cu un + alb in centru, selectezi butonul verde de Payments si gata. In plus, compania a introdus un service bot pentru Messenger, care sa fie responsabil de relatia cu clientii.

In paralel, techcrunch.com anunta ca PayPal a lansat un nou produs destinat clientilor care folosesc marketplace-uri (platforme de ride-sharing, site-uri e-commerce, platforme de inchirieri hoteliere etc.): PayPal for Marketplaces. In functie de riscul pe care sunt dispusi sa si-l asume clientii in legatura cu transactiile, acestia decid daca se vor ocupa ei de problemele momentare sau daca predau stafeta PayPal-ului. In plus, serviciul poate fi folosit pentru a adauga comisioane, taxe, plati catre parteneri sau rambursari, in functie de un anumit grafic temporal.

Afacerile care se inregistreaza in PayPal for Marketplaces pot avea acces la cumparatori din 200 de piete si vanzatori din 120 de piete, cumparatorii pot alege sa plateasca in site-urile de tip marketplace si in aplicatii folosind PayPal sau cardul de credit/debit.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply