Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Noua functie NewsMAN de smart import catalog produse in newsletter si cum te ajuta

Comertul economic a fost accelerat cu 5 ani pe fondul crizei pandemice. Acest lucru a insemnat mai multe magazine digitalizate si mai mult shopping online, iar nevoia de promovare a site-urilor e-commerce a crescut si ea, pe fondul acestor schimbari. Dupa cum este bine cunoscut deja, o modalitate accesibila de promovare si cu ROI ridicat (4.200%, conform Litmus), este trimiterea de newslettere folosind platforme care ofera servicii de e-mail marketing.

Avand in vedere accentuarea sectorului e-commerce si nevoii acestuia de promovare, furnizorul de e-mail marketing NewsMAN a decis sa dezvolte noi functii inteligente care sa permita crearea mai rapida si mai usoara newsletterelor e-commerce. Vedem in continuare detalii despre lansare si cum te ajuta cu campaniile de e-mail.

Importa catalogul de produse direct in newsletter

creare-newsletter-ecommerce-editor-newsman

Datorita ultimelor dezvoltari, acum poti crea un newsletter e-commerce in cateva minute. Pasii sunt simpli. Adaugi unul sau mai multe feed-uri de produse in platforma de e-mail marketing NewsMAN si apoi poti importa usor produsele in newsletter, cand creezi campania. Conectarea feed-ului produselor din site cu serviciul de e-mailing iti permite sa cauti produsele dupa nume si sa le adaugi in newsletter. Doar scrii numele si dai Enter. Nici macar nu trebuie sa il scrii complet, pentru ca exista autocomplete si poti selecta din lista. In caseta de cautare din editorul de newsletter, poti folosi si criterii de ID produse sau link-uri.

adaugare-produse-din-site-newsletter-ecommerce-newsman

Cum te ajuta adaugarea feed-ului in platforma de e-mail marketing

Adaugarea feed-ului de produse din site direct in platforma de e-mail marketing iti aduce mai multe beneficii din punct de vedere al timpului, dar si al optimizarii de rezultate al campaniilor de e-mail. Iata care sunt principalele beneficii in urma adaugarii feed-ului de produse in platforma de e-mail marketing:

  • creezi mai usor newsletter-ul e-commerce (~ 3-5 minute, cu tot cu personalizare);
  • cresti vanzarile, activand si automatizarile de e-mail remarketing, campanii de abandonare browsing si cos abandonat;
  • poti activa newslettere automate, cu preluarea noutatilor direct din site, care sa se trimita in zilele si la orele setate de tine.

Speram sa iti fie de folos noua functie inteligenta de creare newsletter e-commerce via smart import catalog de produse direct in newsletter. Iti dorim campanii de e-mail marketing de succes si te invitam sa incerci platforma NewsMAN, pentru mai multe functii care te ajuta sa promovezi mai rapid magazinul online si sa salvezi timp pretios.

servicii-email-marketing-newsman

Despre Florina Coca

Marketing Manager at newsman.com (email marketing platform)

Follow Me

Leave a reply