Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Danezii cheltuie anual cele mai mari sume din Europa, pe shopping online (raport)

Dintre toate pietele e-commerce europene, Danemarca este prima in clasamentul celor mai mari sume cheltuite anual online, aflam de pe ecommercenews.eu. Danezii dau, in medie, 2.916 €/persoana/an pe cumparaturi digitale, fiind urmati – in top 5 – de norvegieni (2.364 €/persoana/an), britanici (2.316 €/persoana/an), francezi (2.208 €/persoana/an) si germani (2.088 €/persoana/an). Aceste cifre sunt extrase din cel mai nou raport marca Direct Link („E-commerce in Europe 2021”), care a fost facut pe un esantion de aproximativ 12.000 de consumatori, din 12 tari europene.

Ca si pana acum, cele mai puternice piete e-commerce din Europa raman Germania si Marea Britanie. La capitolul numarul de consumatori online, studiul noteaza ca primele 5 pozitii in top sunt ocupate de Germania (cu 62,1 milioane de amatori de comert pe Internet), Marea Britanie (49,3 milioane), Franta (44,7 milioane), Italia (40 de milioane) si Spania (34,6 milioane). Ca si pana acum, cele mai puternice piete ecommerce din Europa raman Germania si Marea Britanie.

Danemarca inregistreaza cel mai mare cos mediu de cumparaturi anual datorita faptului ca este o tara cu o suprafata mica, unde transportul comenzilor online este mai eficient, iar penetrarea Internetului este de 99% (mai mare ca media europeana).

Leave a reply