Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Nike s-a razgandit: va vinde pe Amazon

nike

Nike si-a anuntat de curand situatia financiara in al patrulea trimestru din anul fiscal 2017 (venituri de 8,68 miliarde $, mai mari decat cele estimate pe Wall Street). Odata cu anuntul legat de Q4, Nike a confirmat ca a batut palma cu Amazon, retailer rival cu care a refuzat sa lucreze pana acum, informeaza cnbc.com. Dupa anunt, actiunile celei mai mari companii de incaltaminte sportiva din lume au crescut cu 7%.

Compania a transmis ca va vinde, in cadrul unui proiect-pilot, un numar limitat de produse (incaltaminte, imbracaminte si acesorii) pe site-ul american al celor de la Amazon. Nike a refuzat decenii bune sa bata palma cu gigantul online din Seattle, concentrandu-se pe dezvoltarea marketplace-ului propriu. Acum, contractul a fost incheiat dupa ce Nike s-a asigurat ca Amazon va impune politice mai stricte in ceea ce priveste autentiticitatea produselor sale, sanctionand producatorii de falsuri – a transmis o sursa apropiata afacerii.

Nike spera sa „sa imbunatateaca experienta clientului Nike pe Amazon. Vom investi si mai mult in sansele care ni se ofera in anul fiscal 2018. Va fi un an important pentru inovatie”, a transmis CEO-ul Mark Parker.

Leave a reply