Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

NETOPIA Payments si ContentSpeed, campanie de digitalizare rapida, pentru comercianti

NETOPIA Payments si ContentSpeed anunta – intr-un comunicat de presa – ca au lansat o campanie de digitalizare destinata comerciantilor care vor sa deschida rapid un nou canal de vanzare online, in contextul economic actual, impus de pandemia COVID-19. Cel mai utilizat procesator de plati electronice din Romania si agentia de e-commerce full service transmit ca oferta poate fi solicitata direct de aici si ajuta comerciantii din orice industrie sa beneficieze de dezvoltarea rapida a unui magazin online, pe o platforma profesionista dezvoltata de ContentSpeed: acesta este complet echipat si integrat cu solutia online de procesare si incasare a platilor online dezvoltata de NETOPIA Payments. Sistemul implementat este automatizat, astfel incat comerciantilor li se va genera contractul de procesare cu NETOPIA Payments direct din platforma ContentSpeed.

Printre avantajele platformei se numara: teme de design personalizabile, compatibile cu orice dispozitiv, integrare cu servicii de curierat si software de gestiune, optimizare si integrare cu instrumentele digitale Google, consultanta, hosting, mentenanta si suport tehnic profesionist.

„Parteneriatul cu NETOPIA Payments dureaza inca de la inceputurile comertului electronic autohton si face parte din strategia ContentSpeed de a oferi posesorilor de magazine online o solutie completa si eficienta. Misiunea noastra e sa simplificam procesul de deschidere al unui nou canal de vanzare in online si sa punem la dispozitie toate instrumentele necesare pentru succes in e-commerce. In special in contextul actual, nu mai putem vorbi de un magazin online care sa nu le ofere clientilor optiunea de plata online cu cardul. Antreprenorii care folosesc platforma ContentSpeed pot beneficia de serviciile oferite de NETOPIA Payments printr-un singur click – contractul de colaborare este generat automat si magazinul online poate procesa plati online instantaneu”, transmite Doina Vilceanu (foto, Chief Marketing Officer ContentSpeed).

„In contextul actual, puternic marcat de evolutia pandemiei, ne dorim sa venim in sprijinul antreprenorilor si comerciantilor, pentru a-si putea desfasura in continuare activitatea in online. Prin campania de digitalizare demarata impreuna cu partenerii nostri de la ContentSpeed, am integrat optiunea de plata online direct in platforma de e-commerce, pentru ca acestia sa beneficieze de un magazin online complet echipat si gata de functionare. Intregul proces a fost gandit sa fie unul foarte simplu si la indemana oricarui comerciant, mai ales in cazul celor care au foarte putina experienta in online”, declara Antonio Eram (foto, CEO si Fondator NETOPIA Payments).

Leave a reply