Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

NETOPIA Payments, medie zilnica de 100 de noi parteneri online

Cel mai mare procesator de plati electronice din Romania, NETOPIA Payments, anunta ca numarul magazinelor online nou-inrolate pe platforma a crescut cu aproape 70% in ultima saptamana, comparativ cu saptamanile anterioare, ajungand la o medie zilnica de circa 100 de noi parteneri. Conform comunicatului de presa, in nicio alta saptamana nu a fost inregistrat un numar atat de mare de companii noi pentru care s-au implementat solutii de plata. Magazinele si companiile mici, fara experienta anterioara in domeniul vanzarilor online, aul a dispozitie acum o solutie rapida de plata cu cardul online si integrare tehnica gratuita, prin intermediul unui link de plata. Solutia nu necesita implementare propriu-zisa pe site, iar link-ul poate fi trimis clientilor finali prin e-mail, SMS, in pagina de plata sau prin canale social media.

In acelasi timp, in urma verificarii solicitarilor primite in ultimele 14 zile, NETOPIA Payments a refuzat inregistrarea a zeci de comercianti neautorizati sau care vand in conditii suspecte produse la mare cautare, in contextul pandemiei COVID-19. Din datele centralizate de companie, valoarea medie a cumparaturilor facute in lei a crescut cu aproximativ 20%, iar a celor in euro a scazut, din cauza faptului ca cele mai multe tranzactii in euro se efectuau in turism, domeniu foarte afectat in prezent.

„In aceasta perioada in care asistam la o migrare in online a unui numar tot mai mare de comercianti si servicii care pana acum mizau doar pe mediul offline, echipa NETOPIA Payments este operationala si 100% dedicata implementarii solutiei de plata tuturor comerciantilor de incredere, care doresc sa ofere clientilor si utilizatorilor lor posibilitatea de plata online cu cardul. Datorita numarului mare de solicitari de inrolari pentru vanzari online, acordam o atentie sporita cunoasterii clientelei, in conformitate cu legislatia pentru prevenirea spalarii banilor, nu doar in privinta noilor comercianti care doresc sa ne devina parteneri, dar si in privinta partenerilor existenti, prin reverificarea periodica a site-urilor si a produselor comercializate. E o perioada de maxima vulnerabilitate in randul populatiei, iar unii incearca sa profite de aceasta situatie”, a transmis Antonio Eram (foto, CEO & Fondator NETOPIA Payments).

Leave a reply