Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Natiunile Unite primesc 10 milioane $, pentru a promova comertul online in tarile in curs de dezvoltare

 

Guvernul olandez va acorda 10 milioane $ Natiunilor Unite (mai exact Conferintei Natiunilor Unite pentru Comert si Dezvoltare/UNCTAD, organism interguvernamental, infiintat in 1964), pentru a promova comertul electronic in tarile in curs de dezvoltare, anunta unctad.org.

Ministerul Comertului Exterior si Cooperarii pentru Dezvoltare (care apartine de Ministerul Afacerilor Externe) din Tarile de Jos va oferi aceste fonduri in perioada 2023-2026. Scopul este sa ajute tarile in curs de dezvoltare sa beneficieze de investitii in domeniul e-commerce. 6 milioane de $ din suma totala vor fi dedicate cercetarii si activitatilor de cooperare tehnica, din cadrul programului de comert online si economie digitala a UNCTAD.

Acordul de contributie a fost semnat pe 17 ianuarie, de catre Secretarul General al UNCTAD (Rebeca Grynspan) si ministrul olandez al Comertului Exterior si Cooperarii pentru Dezvoltare (Liesje Schreinemacher). „Apreciem extrem de mult sprijinul din ce in ce mai mare al Tarilor de Jos, apropo de eforturile noastre legate de e-commerce, de economia digitala, de facilitarea afacerilor si investitiilor”, a transmis cea dintai presei. „Tarile de Jos apreciaza contributia UNCTAD la digitalizarea globala (…). Speram ca si alti donatori vor imita gestul Tarilor de Jos, sprijinind acest program important”, a completat Schreinemacher.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply