Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Marea Britanie: Amazon face un Uber pentru colete

amazon

Amazon vrea sa extinda serviciul Flex in Marea Britanie, anunta next.ft.com. Amazon Flex – serviciul lansat de gigantul online din Seattle anul trecut, in orasul amintit, si extins in alte 28 de orase americane – permite doritorilor sa livreze, in SUA, pachete Amazon cu masina proprie, in schimbul castigarii unei sume de 18-25 $/ora. Acum, Amazon estimeaza o rata orara de 13-15 £ pentru soferii britanici freelance dornici sa care cu masinile proprii pachete de la un centru de distributie local la casa clientilor care le-au comandat.

Livrarile ar trebui sa inceapa luna aceasta, in Birmingham, unde Amazon a dat anunturi in acest sens, pe site-uri de job-uri ca Gumtree si Craigslist, din iunie incoace. Initial, soferii vor fi folositi pentru livrari in aceeasi zi: o aplicatie le va permite doritorilor sa selecteze zona in care vor sa lucreze si orele in care sunt liberi pentru livrari si ii va ajuta apoi sa ajunga la adresele clientilor. Din 2012 incoace, mai scire site-ul amintit, compania a angajat companii micute de curierat local, care sa livreze colete din centrele Amazon raspandite in Marea Britanie, taind din „felia” Royal Mail, iar noua miscare este inca un cui batut in sicriul serviciului postal britanic.

Leave a reply