Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Marea Britanie: 5,5% din vanzarile cu amanuntul se fac pe Amazon.co.uk

Vanzatorii de pe Amazon.co.uk fac 5,5% din intreaga cifra de afaceri lunara, in retail-ul britanic, noteaza chargedretail.co.uk, citand un studiu marca Thrasio si SmartScout. In fiecare saptamana, cei 13.500 de selleri Amazon britanici genereaza vanzari de sute de milioane de lire sterline, lunar suma fiind de aproape 2,5 miliarde £.

Majoritatea acestora comercializeaza alimente (1.744 la numar) si produse din categoria Beauty (1.738), dar – cand vine vorba de veniturile lunare/vanzator – vedem ca aceste tipuri de produse sunt cumparate online cel mai rar. Principalele categorii de produse vandute de sellerii Amazon sunt: cartile (peste 295.000  £/luna, in medie), imbracamintea (peste 286.000  £/luna, in medie) si produsele pentru animalele de companie (peste 280.000 £/luna, in medie).

Aceste data indica oportunitatile uriase oferite de Amazon vanzatorilor britanici, explica Jim Mann (Director of UK Acquisitions, Thrasio). Mai ales in contextul in care traficul pe Amazon.co.uk a crescut cu 32% anul trecut, ajungand la un total de 6,5 miliarde de vizite online. „Fie ca vinzi echipament de fotbal dintr-o pivnita din Manchester sau traiesti in Birmingham si ai creat magazin e-commerce DIY al viitorului, vanatorii de pe marketplace-ul Amazon isi pot urma pasiunile si pot castiga bani din ele”, spune acesta.

Leave a reply