Register Now

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Add question

You must login to ask question.

Login


Register Now

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Alipay se pregateste de lansarea in Serbia

Pana la finalul acestui an, sarbii vor putea plati online prin intermediul platformei Alipay, citim pe seenews.com. Gigantul e-commerce Alibaba urmeaza sa lanseze acest sistem de plata si in tara europeana amintita, a transmis ministrul comertului de aici. In plus, chinezii vor promova Serbia ca destinatie turistica pe platforma Fliggy (fosta Alitrip, unde poti compara pretul biletelor de avion, cazarilor la hotel, poti inchiria o masina sit e poti inscrie la tururi locale, in excursia planuita).

Informatia vine la un an dupa ce secretarul de stat sarb Tatjana Matic anunta ca Alibaba analizeaza posibilitatea de a deschide un centru logistic in Serbia si se afla in cautarea unui partener local, in acest scop.

Alipay are 520 de milioane de utilizatori la nivel mondial, activeaza in 110 tari de pe mapamond (ca SUA, China, Brazilia, Rusia, Ucraina, Belarus, Germania, Olanda, Spania, Israel, Turcia, Italia) si se extinde cu pasi siguri in Europa din 2017 incoace, cand era prezent doar in 6 state de aici. In 2018, serviciul de plata online se va lansa in 20 de tari europene (ar fi semnat contracte in acest sens cu peste 100 de banci si 40 de sisteme de tip portofel digital de pe vechiul continent), scrie ecommercenews.eu.

Leave a reply