Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Mai nou, Google livreaza fructe si legume

google express

Google isi testeaza serviciul de livrari rapide Express, oferind clientilor din San Francisco si Los Angeles posibilitatea de a-si cumpara mancaruri perisabile (de exemplu, fructe, legume, pizza congelata) de la Costco, Smart & Final, Whole Foods si Vicente Foods si de a le primi via Express, aflam de pe businessinsider.com. Astfel, gigantul Google se baga pe o piata pe care activeaza deja startup-ul Instacart si omniprezentul Amazon.

Serviciul Express a fost lansat de Google în 2013 si acum compania va miza pe costurile reduse de livrare: preturile pornesc de la 2,99 $ pentru membri (cei care plătesc 10 $/luna ori 95 $/an) si 4,99 $ pentru restul lumii. Poti alege ora de livrare intr-un interval de 2 ore, in aceeasi zi in care ai facut comanda.

Cum sunt aceste tarife fata de cele oferite de comepetitori? Instacart (serviciu de livrari care functioneaza in 18 orase americane, printr-o aplicatie, si aduce comanda la usa in 2 ore) cere o suma de 149 $/an, iar taxa minima de livrare e de 5,99 $ (si creste daca sunt foarte aglomerati curierii). Amazon foloseste Prime Fresh pentru astfel de livrari si te costa 299 $/an abonamentul, fara niciun alt dolar in plus.

Raspunde la aceasta intrebare