MAGAZIN ONLINE – TVA extern la PFA, promovare magazin

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna Ziua !!!
Ma numesc Irina si am si eu cateva intrebari referitoare la lumea asta de e-commerce,sper sa ma puteti ajuta deoarece am avut cateva idei am si deschis un magazin dar ced ca nu am avut anumite setari foarte bune deoarece nu am avut nici un viitor cu el,am ramas doar pe perioada de gratie,proba si am renuntat.

Sunt venita recent din Germania,sunt in cautarea unu job modest dar nici asta nu il mai gasesc si deoarece bugetul meu este in scadere vreau sa incerc ceva , am vrut sa comercializez incaltaminte ,dar promovarea a lasat de dorit,deci fara un potential succes.

Stiu, este foarte multa munca ca sa nu mai vorbesc ca interesul meu primeaza pentru un eventual succes.

Acum am vazut alte segmente interesante si anume comercializare folosindu-ma de cunoscutul e-bay.

INTREBARI sunt multe:
– in ce consta TVA-ul,am o firma PFA,neplatitoare dar am gasit multe produse interesante la care se adauga TVA-ul din tara respectiva, America, China…
– ce trebuie sa fac pentru a imi promova magazinul la standarde cat de cat normale,vizitatori ,comenzi…

Va multumesc pentru orice detaliu,sfat pe care mi-l puteti da,
O zi buna in continuare!!!

Deschis 0
Chestiuni legale Generalitati Marketing Online Organizare magazin online Planul de afaceri ISTRATE IRINA 10 ani 2 raspuns 990 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

  1. Inca nu este clar daca vrei sa intrii pe ebay (in romania nu se prea foloseste) sau magazin online propriu.

    Incepe prin a vinde prin orice medota: okazii, forumuri, mic site (poate shopmania). Dupa ce ai o baza de clienti poti sa dezvolti si inveti din mers. Aspectele birocratice si tehnice te vor plictisi daca incepi cu ele. La inceput mentine-le la minim.

    Incepe sa vinzi si vezi ce merge.

  2. Multumesc mult ,ideea de shopmania am incercat-o,am incarcat 5-6 pagini de produse pe magazinul meu,dar nu era de gasit ,motorul de cautare google e foarte greoi…m-am gandit la adswords dar,nu era nimic sigur ,ca de altfel aproape nici o afacere nu mai e sigura…am impresia ca de la desfacerea unei afaceri deja in backround are si un termen de garantie.

Lasă un răspuns

Browse