Magazin online cu accesorii auto

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Parintii mei au o afacere cu mai multe magazine de accesorii auto, insa pana in prezent nu au treaba cu tehnologia si nu i-a interesat domeniul online, iar eu vreau sa-mi deschid un magazin online cu toate produsele lor, unde sa vand. Caut de ceva timp firma potrivita cu care sa realizez acest proiect. Mi-as dori sa fie un proiect unic, insa sunt mai multe criterii pe care nu le cunosc foarte bine. Nu stiu de unde sa incep, cu ce firma sa colaborez, platforma, promovare, si asa mai departe. Chiar as avea nevoie de ajutor in aceasta afacere in care vreau sa ma aventurez.

Deschis 0
Anunturi / Oferte Business Organizare magazin online Planul de afaceri Patrutiu Andrei 9 ani 5 raspuns 1851 vizualizari 0

Răspunsuri ( 5 )

 1. Buna,

  Putem sa iti oferim servicii pentru dezvoltare de la, pasii initiali care trebuie facuti inainte de dezvoltarea magazinului online, creare brief-design-magazin online propriu-zis,alegere platforma in functie de ceea ce va doriti. marketing online, seo, campanii adwords, email marketing.
  Detalii puteti gasi: ro.linkedin.com/pub/ciocan-gabriela/25/4a0/4b8/

  Multumesc,

 2. Salut Andrei,

  Noi am lucrat in ultimii 3 ani cu clienti din zona auto si am acumulat ceva experienta. Asa ca te putem ajuta.
  Trimite-ne un mesaj din site si stabilim o intalnire ca sa detaliem proiectul.

 3. Buna Andrei,

  Pe domeniul auto este o concurenta destul de mare, de aceea trebuie sa ai in vedere, o strategie bine definita, inainte sa te „aventurezi” cu afacerea ta pe online.

  Pentru a crea o strategie, compania care se va ocupa de magazinul tau, trebuie sa inteleaga business-ul, scopul si obiectivele pe care ai…altfel rezultatele nu vor fi favorabile pentru tine.

  Putem sa discutam mai multe si sa gasim o solutie pentru tine, daca doresti. Ne poti contacta aici http://www.iagency.ro/contact/

  Succes!

 4. Relativa notiunea de „persoana cu experienta in mediul online”. Am prieteni foarte buni care afirma tare si mare ca seo e zero 🙂 Altii sunt fani reclame adwords, altii reclame facebook. Am si prieteni care nu acorda importanta platformei, descrierilor, urmand ca vanzarile sa se faca prin marketing afiliat.
  Poti sa-i contrazici?
  Pentru inceput, ii recomand modelul edotec.ro: initial magazin micut pe wp cu pluginuri de comert electronic. Dupa 3-4 ani e reseller, alt nivel. Din fericire au facut seo de la inceput cu mine in colaborare cu o firma de programare care stia ce face (Barandi Solutions).

 5. Eu am trecut prin aceleasi dileme cand am inceput activitatea online ca autorul postarii. Am pierdut multi bani din cauza nestiintei. Multe persoane spun „daca as fi avut mintea de acum atunci era alta diferenta”. Si au mare dreptate.

  Referitor la persoana potrivita pentru consultanta, cel mai bine verifici trecutul consultantului. Traieste persoana respectiva din ceea ce preda sau consulta?

Lasă un răspuns

Browse