Magazin articole sportive

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Petru un magazin online cu profil de articole sportive exista vre-o platforma de magazin mai recomandata? Folosesc un tools denumit Wappalyzer si cand navighez pe diferite magazine imi arata ce platforma este folosita respectiv: Magento, PrestaShop, CS-Cart, Word-Press, etc. Dar la acest site care imi place nu mai arata http://www.soccerscene.co.uk/
Intebare: cum pot realiza un magazin online COPIE ca design ca cel din link. Cine ma poate ajuta? Cum este facut?
Va multumesc.

Deschis 0
Alegerea platformei Chestiuni legale Realizare magazin online Dumitrescu Ligia 10 ani 4 raspuns 2077 vizualizari 0

Răspunsuri ( 4 )

  1. E cea mai proasta idee sa ceri in public sa faci un site COPIE a altui site. Tocmai ai zis public ca vrei sa incalci legea drepturilor de autor!

    Succes!

  2. Acelasi lucru vroiam sa il scriu si eu. Desi nu e prima oara cand aud asa ceva, si stim de la GPeC ca sunt site-uri care copiaza uneori la nivel de pixel informatia (grafica, uneori si text) de pe alt site. Nu e deloc legal.
    Numai azi ce am primit un newsletter (desi nu m-am abonat) de la un site care copiaza alt site unde am cont, deci omul face cumva spam pe clientii altui site, dupa ce ii copiaza astuia si pozele si textele de la descrierile comerciale. Am vb cu pagubitul, nu stia pana sa ii zic eu de newsletter, desi stie ca acel site il copiaza dar nu stie ce sa-i faca.

  3. Dle. Bogdan Manolea, nu ma refeream la un copy paste a codului sursa ca…poate la capitolul acesta ma pricepeam si eu. Mai mult decat atat am obtinut dreptul de la site-ul respectv sa-i folosesc pozele fara sa le modific, si folosirea descrierii produselor tradus in romana mot à mot. Ma refeream la un mic „imprumut de idee” pentru design. La ce sa-mi arate pe prima pagina, cum sa fie aranjate butoanele, cum sa se deschida fereastra cu toate subcategoriile, si mai ales pe pagina produsului la descriere cu acel cursor. Ceea ce am vrut sa spun, ceea ce vroiam si eu am vazut ca se regaseste pe mii si mii de magazine. Nu cred ca prin aceasta pot aduce vre-o atinge dreptului de autor. Asa cum cuvantul ROMANIA nu poate fi brenduit de catre nimeni deoarece este un nume bun al tuturora, tot asa si anumite scripturi, limbaje, etc. nu pot face uzul unui drept al unei persoane deoarece face parte din universalitatea webului. Poate ca nu m-am exprimat eu bine dar, asta nu inseamna ca Bogdan Manole „absolventul de facultate” sa sara si sa-l certe/mustreze sa-i faca procese de intentie elevului de clasa a-IV-a care invata si el, ……

  4. Multumesc!
    Andrei, cu toate ca inteleg putine din link-ul dat de catre tine consider ca, este unul dintre raspunsurile care trebuia dat la intrebarea mea. Esti cel care a inteles ca raspunsul la o intrebare trebuie sa aiba legatura cu aceasta si trebuie sa duca la un rezultat. Bravo!

Lasă un răspuns

Browse