Lucruri necesare pentru un site de asigurari online

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua,

As vrea sa imi deschid un site de asigurari (de toate tipurile). Cel mai important lucru ar fi calculatorul taxei pentru asigurari si inca nu imi dau seama de unde ar trebui sa ia datele. A mai lucrat cineva in domeniul acesta sa ma poata ajuta nu anumite informatii?

Multumesc,
Va doresc o zi buna in continuare!

Deschis 0
Alegerea platformei Realizare magazin online Daniel Neculai 10 ani 3 raspuns 2729 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

 1. Ca sa poti face asta, trebuie sa fii broker de asigurari sau sa ai contract cu unul. Exista o baza de date (relativ comuna) a asiguratorilor la care te poti conecta pentru calculatie. De aici, e chestiune de programare.

 2. Gabriel: nu esti broker, nu ai ce comparatii de preturi sa oferi.

 3. Raspund cam tarziu, dar o afc pentru altii cu aceeasi intrebare. Am dezvoltat peste 10 site-uri de asigurari pentru 4 brokeri.

  Pentru preturi si emitere ai nevoie de integrare cu web-service. Costurile sunt maricele. Rca+casco+travel sunt importante, sanatate, viata merg pe lead, iar locuinta se poate face din tabele, daca nu vrei sa platesti web service.

  Orice web service include 3 servicii: ofertare (preturi), salvare si emitere.

  Ai nevoie ca site-ul sa fie conectat la o platforma de asigurari, sa nu emiti polite “de mana”, dar nu obligatoriu. Pentru o evidenta mai exacta, platforma site-ului este ideal sa fie ecommerce. Asa poti genera usor rapoarte pentru comenzi sau leads, ai conectare cu un curier, etc.

  Iti poti face site si ca asistent, nu trebuie sa ai licenta de broker, doar sa colaborezi cu unul.

Lasă un răspuns

Browse