La un eventual control de la ANAF se vor uita si la cont online?

Raporteaza
Intrebare

Explica-ne de ce doresti sa raportezi aceasta intrebare.

Raporteaza
Anuleaza

venituSalut. Am avut castiguri cu Adsense din 2014 , pe care pana acuma am declarat cu Declaratia 201, dar am inteles ca e mult mai bine sa facturez pe PFA, fiind un venit constant.

La contul meu de Adsense pana acuma am scos Chitantele de plata pe numele meu, dar acuma cum am schimbat datele de facturare pe PFA si Chitantele de plata anterioare s-au suprascris pe PFA. Efectiv orice nume trec la detalii de facturare ala va aparea la toate Chitantele de plata emise pana acuma. Deci as putea sa trec si Regina Elizabeta, ca asa va aparea pe Chitanta de plata din 2015 de ex.

Intrebarea mea este, la un eventual control ANAF o sa vrea sa se uite si in contul meu online sau sunt interesati doar de Chitanta de plata adaugata la Factura?

Topic deschis 0
Chestiuni legale Contabilitate & Gestiune vinstoon 1 an 1 raspunsuri 284 vizualizari Junior 0

raspunsuri ( 1 )

 1. Te rugam sa explicit de ce consideri ca acest anunt trebuie raportat.

  Raporteaza
  Anuleaza

  Buna,

  La un control pe PFA se verifica situatia din momentul inregistrarii PFA-ului respectiv, iar dumneavoastra va trebui sa puneti la dispozitie documentele listate sau in format electronic incepand cu acea data. Este putin probabil sa fie accesat contul on-line pentru a analiza date din urma, cand nu exista PFA-ul.

  Sper ca raspunsul meu sa iti fie util.

  Zi frumoasa,

Raspunde la aceasta intrebare