Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

JD.com si Shopify ajuta afacerile americane sa vanda in China

Shopify si compania e-commerce chineza JD.com au facut echipa, creand un „canal accelerat” care va permite companiilor americane sa faca e-commerce in China in doar 3-4 saptamani, informeaza site-ul cnbc.com. Brandurile americane vor folosi site-ul e-commerce transfrontalier al JD.com pentru asta.

China este a doua cea mai mare economie mondiala, iar acest pas este unul important in expansiunea gigantului asiatic pe piata internationala. Momentan, etapele deschiderii unui magazin online american pe JD.com si aprobarile necesare dureaza in jur de 12 luni. JD.com se va ocupa de conversia de pret si de partea logistica a livrarii comenzilor din State, in China (acest brat logistic al companiei constituind si un avantaj competitiv important fata de rivalul Alibaba). Shopify si JD.com vor colabora si la „simplificarea accesului si indeplinirii regelmentarilor necesare pentru ca brandurile si comerciantii chinezi sa ajunga pe pietele vestice”, mai noteaza sursa amintita.

Nu este prima data cand Shopify colaboreaza cu piata chineza: in 2020, platforma e-commerce canadiana a inceput sa permita comerciantilor parteneri sa accepte plati cu portofelul digital Alipay (care apartine de Ant Group).

Leave a reply