Intrebare Adwords – refacturare afisari/click-uri, facturare servicii

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua !

Detin un magazin online ce are ca principala activitate vanzarea accesoriilor gsm gen: huse, carcase, folii de protectie s.a.m.d

Vanzarile zic eu ca merg binisor in masura in care imi iese un salariu bunicel fara a mai munci pentru altii. De ceva vreme am incercat si promovarea prin adwords , campaniile le-am creat eu asa cum am stiut (sunt la inceput de drum) dar m-am prins cate putin cum sta treaba si se vede o mica schimbare in vanzari. 

Pana acum am platit din bani personali aceste campanii fara a baga vreo factura in contabilitate, problema este urmatoarea: doresc ca pe viitor sa bag ceva mai multi bani in promovare dar nu o sa mai pot sa deduc cheltuielile si nici nu pot obtine factura de la Google deoarece nu sunt inscris in ROI (registrul operatorilor intracomunitari) si nici nu sunt platitor de TVA.

Cum ar trebui sa procedez? Exista firme care ar putea sa imi re-factureze banii cheltuiti pe promovare + comision sau servicii prestate pentru adwords?

Deschis 0
Chestiuni legale Contabilitate & Gestiune Contractele cu furnizorii Organizare magazin online PPC & Adwords MariusD1090 7 ani 1 raspuns 1156 vizualizari 0

Lasă un răspuns

Browse