Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

In/Spree a lansat o aplicatie de shopping pentru iOS

InSpreeShopping-ul social este o tendinta importanta pe piata de e-commerce si integrarea in retelele sociale a unui sistem care sa permita utilizatorilor sa cumpere direct si usor produsele vazute online, in postarile celorlalti, este o idee la care se tot lucreaza. Instagram, Twitter si Pinterest au adaugat butoane de „Buy”/„Cumpara”, iar acum In/Spree spera sa isi faca loc pe piata de e-commerce cu un fel de „Instagram pentru cumparaturi”.

In/Spree este o platforma social media de shopping fondata de surorile Ashley si Brendan Eapen, iar aplicatia omonima permite utilizatorilor sa cumpare haine purtate de utilizatorii definiti drept „fashion influencer-i” (cei care au minimum 10.000 de followeri), scrie wersm.com. Odata ce iti faci cont pe In/Spree, te definesti drept „utilizator” sau „influencer”, iar cei dintai ii urmaresc pe cei din urma, putand comenta, da like sau apasa butoanele „Want”/„Vreau” (adunand tinutele preferate intr-un wishlist propriu) si „Shop the Look”/„Cumpara tinuta” (prin care pot cumpara exact aceleasi produse sau unele similare celor din imagini). Aplicatia are propriul cos de cumparaturi, iar intregul proces de cumparare este integrat in aplicatie.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply