Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Injectie de capital de 30 milioane $, in marketplace-ul de biciclete electrice Upway

Start-up-ul francez Upway – care repara si vinde online biciclete electrice – a primit o injectie de capital de 30 de milioane $, anunta techcrunch.com. Aceasta suma duce investitiile totale in marketplace-ul care s-a lansat recent in Statele Unite la 60 de milioane $. Suma mare primita de la investitori (in frunte cu Korelya Capital) demonstreaza ca Upway vine cu un plan de afaceri bine pus la punct, pe o piata care va creste cu o rata anuala compusa de 15,6%, intre 2023 si 2030 (atingand valoarea de 119,72 miliarde $), conform estimarilor Fortune Business Insights.

„Penetrarea rapida a bicicletelor electrice reprezinta o orientare radicala spre mobilitatea curata, in beneficiul zonelor urbane si rurale. Estimam ca un ecosistem fara obstacole, circular si accesibil ca pret ar impulsiona masiv dezvoltarea acestei piete si i-ar mari impactul pozitiv. Pe o piata cu o dezvoltare atat de rapida si cu zeci de mii de biciclete electrice reparate si vandute deja, Upway se remarca drept viitorul lider global al aceastei categorii”, a transmis presei Paul Degueuse (Partener Korelya Capital).

Upway vinde biciclete care sunt testate riguros, pentru ca bateria sa fie sigura si de calitate. Marketplace-ul online ofera o garantie de 1 an si comercializeaza online biciclete electrice marca Specialized, Cannondale, Rad Power, dar si vehicule hibride (mountain bikes sau biciclete pliabile, de exemplu),  la preturi cu pana la 60% mai mici. Compania activeaza in Franta, Germania, Tarile de Jos, Belgia si SUA si a reparat si vandut peste 20.000 de biciclete electrice, in aceste 5 tari.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply