Infiintare platforma online de meditatii – PFA

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua, ma numesc Alexandru si caut putin ajutor.

Sunt in curs de infiintare PFA, cod caen 6202, cu activitate online. Activitatea siteului o reprezinta implementarea unei platforme de meditatii 1:1, in care cursantii si meditatorii se intalnesc online dupa plata serviciului dorit. Astfel platforma(siteul) percepe un comision dupa care plateste mai departe prestatorul de servicii

Intampin urmatoarele probleme:
Cum pot realiza plati catre prestatorul de servicii intrucat orice persoana se poate inscrie ca si prestator, de aici rezulta ca vor fi persoane fizice si nu juridice, sa pot realiza plata directa. Solutia mea a fost trasnfer bancar ulterior. Este o solutie legala?

Comisionul perceput se va realiza la plata finala. Pentru detaliere voi da un exemplu. Un serviciu costa 50 lei, alegi sa cumperi acel serviciu dupa care la totalul de plata vei vedea ca este 55. Este legal atata timp cat ti se arata inainte sa platesti ? Terminii si conditiile siteului vor specifica toate detaliile comisionului.

Este nevoie de un contract intre client si prestatorul de servicii? A se avea in vedere ca acest serviciu va fi realizat online, video, in interiorul siteului.

Va multumesc anticipat.

Deschis 0
Chestiuni legale Contabilitate & Gestiune Alex Bostaca 4 ani 1 raspuns 1682 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

    0
    2023-05-15T11:40:07+03:00

    Vreau să infiintez o platforma pentru meditatii online. M-ar interesa sa stiu care ar fi costurile si cateva detalii despre proces.

Lasă un răspuns

Browse