Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

India: livrarea in aceeasi zi creste numarul depozitelor din orase

Cererea pentru depozite mici (500-1.000 m2) amplasate in orase ca Mumbai, Bengaluru si Chennai (nu la periferia acestora) va fi in crestere in urmatorul an, in India, estimeaza compania de consultanta imobiliara Colliers International, intr-un raport recent. Companiile e-commerce care ofera clientilor livrarea in aceeasi zi a comenzilor online (al caror numar este in crestere, in contextul pandemiei COVID-19) au nevoie de spatii de depozitare in apropriere, pentru eficientizarea proceselor, informeaza livemint.com.

„In contextul masurilor impuse de pandemie, apropo de inchiderea magazinelor fizice, companiile e-commerce se concentreaza pe livrarea in aceeasi zi si oamenii sunt mai depedenti de e-commerce pentru mancare si alimente. In urmatoarele 12 luni credem ca depozitele din orase vor castiga teren, pentru a fi folosite ca hub-uri mici de distributie”, noteaza raportul. Aceste depozite ar putea fi instalate si in foste spatii de birouri din orase, aflate la parter.

Comertul pe Internet este in plina crestere in India, accelerarea datorandu-se masurilor de distantare sociala si inchiderii mall-urilor. Numeroase afaceri recunosc potentialul vanzarilor online si au abordat serios un model de afaceri omnichannel, chinuindu-se sa faca rost de spatii de depozitare in orase. Acestea le vor permite sa minimizeze costurile de transport si sa livreze comenzile mai repede catre clientul final.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply