Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

India: 11 afaceri online de succes pe Shopify, conduse de femei antreprenor

 

Shopify India a adunat laolalta 11 exemple de femei antreprenor care si-au transformat pasiunea in afacere online si au devenit un exemplu pentru toata lumea din jur. Compania le-a analizat, pe scurt, povestiile de succes, intr-un articol care poate fi inspiratia necesara oricarei femei aflate la inceput de drum, in e-commerce. Descopera-le mai jos!

 1. Quirksmith.com – vinde bijuterii de argint cu un design unic si este condus de surorile Divya (care se ocupa de design si productie) si Pragya (care se ocupa de marketing si strategia de brand).

 2. AliciaSouza.com – Alicia isi vinde online adorabilele schite si desene imprimate pe tricouri, postere, calendare, magneti si nu numai.

 3. Suta.in – este un brand micut, care colaboreaza cu tesatori din intreaga Indie, pentru a crea produse vestimentare handmade; este creatia surorilor Sujata si Taniya.

 4. Yogabars.in – brand-ul creat in 2014 (de catre surorile Suhasini si Anindita Sampat Kumar) promoveaza un stil de viata sanatos, prin intermediul batoanelor proteice, gustarilor si cerealelor pentru micul dejun vandute.

 5. KraftedwithHappiness.com – vinde produse diverse (accesorii, imbracaminte, incaltaminte, decoratiuni pentru casa) cu un aer occidental si este creatia prietenelor Parul Taneja si Anushri Shringi.

 6. andMe.in – magazinul online vinde bauturi nutritive si ayurvedice, menite sa ajute femeile cu probleme menstruale, infectii urinare, care vor sa slabeasca sau sa aiba un par si o piele mai sanatoase; una dintre cofondatoare este Sheta Mittal (instructor de yoga, maratonista, absolventa Harvard Business School).

 7. TheKOJewelleryShop.com – vinde bijuterii handmade de argint, direct din atelierele artizanilor indieni; brand-ul este creatia indiencei Priya Revankar.

 8. FizzyGoblet.com – vinde incaltaminte creativa si confortabila, pentru copii si femei; fondatoarea este Laksheeta Govil, care si-a propus sa creeze incaltaminte eclectica si accesibila ca pret.

 9. MoraTarra.com – fondat in 2005, de Anu Kumar, brand-ul este inspirat de bunica acesteia, care locuia intr-un satuc frumos decorat, din Rajasthan; site-ul e-commerce vinde decoratiuni interioare, corpuri de iluminat si produse pentru casa si gradina.

 10. TheJodiLife.com – fondat in 2014, de fostele stiliste devenite designeri vestimentari Karuna Laungani si Gauri Verma, magazinul online vinde imbracaminte pentru ambele sexe, in culori si cu imprimeuri indraznete.

 11. MyCarmesi.com – promoveaza sustenabilitatea si vinde absorbante zilnice si menstruale biodegradabile, din materiale 100% naturale; este creatia indiencei Tanvi Johri.

Leave a reply