Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

In SUA, alimentara se muta online (studiu)

In decembrie 2015, Unata si Environics Research au luat la intrebari 500 de amatori de cumparaturi online, pentru a intelege cat de dispusi vor fi sa isi cumpere alimentele online in 2016. Ce au descoperit? Ca magazinele care au investit intr-o varianta e-commerce vor avea clienti mai multi, pe care ii vor pastra pe o perioada mai lunga de timp, scrie resources.unata.com. Cele 4 concluzii are studiului despre eGrocery in SUA sunt urmatoarele:

  1. Interesul pentru eGrocery se va dubla in 2016. 8% dintre respondenti au spus ca au cumparat alimente online in 2015, iar interesul se va dubla in urmatoarele 12 luni –17% cred ca vor repeta figura anul acesta. Clientii sunt, clar, dornici de interactiune online, iar magazinele trebuie sa se miste in directia e-commerce-ului daca vor sa le pastreze loialitatea.eGrocery 1
  2. Daca nu esti online, pierzi bani buni! 39% din pasionatii de e-grocery din 2015 au spus ca principalul magazin de unde isi fac cumparaturile alimentare obisnuite nu ofera o solutie e-commerce, iar o mare parte a lor (13%) vor opta pentru cumparaturi online in alta parte – cu alte cuvinte, daca nu isi cumpara online alimentele de la tine, le vor cumpara din alta parte!
  3. Generatia X, barbatii si persoanele cu copii sunt cei mai interesati de e-grocery. Persoanele nascute in perioada 1966 – 1976 e principalul public-tinta, fiind de doua ori mai interesate de cumpararea de alimente online in 2016. Daca au cumparat online in 2015 ceva, persoanele cu copii sunt de doua ori mai predispuse sa repete experienta.

    egrocery 2

  4. Amatorii de e-grocery ar renunta la serviciile unui magazin pentru o experienta digitala extraordinara. 64% dintre cei care au cumparat alimente online anul trecut spun ca anul asta ar cumpara din alta parte, daca experienta e-commerce ar fi una pe masura.

Leave a reply