Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon a devenit membru EMOTA

amazon

Asociatia EMOTA (The European eCommerce and Omni Channel Trade Association), care reprezinta comertul online si omnichannel in intreaga Europa, a anuntat, intr-un comunicat de presa, ca – mai nou – Amazon face parte din randurile membrilor ei. De la inceputul lui aprilie, cel mai mare retailer online din Europa s-a alaturat EMOTA, asociatie a carei misiune este aceea de a promova e-commerce-ul si a ajuta autoritatile sa elimine barierele care stau in calea comertului.

Amazon reprezinta cea mai mare piata de desfacere de pe vechiul continent, detinand 7 site-uri de retail in tarile Uniunii Europene, scrie EMOTA in comunicat, subliniind faptul ca experienta pe care o aduce cu sine compania mamut va fi de mare ajutor in cadrul asociatiei. Brand-ul va detine un loc in board-ul de conducere al EMOTA, care este format din membri ai companiilor si asociatiilor de comert nationale.

Leave a reply