Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Ce castigi inscriindu-te in Competitia GPeC 2016? (infografic)

Ai cel putin 6 luni pe piata e-commerce autohtona si vrei sa-ti evaluezi magazinul online, sa afli recomandarile avizate ale celor mai buni specialisti in comert si marketing online si sa-ti cresti rata de conversie? Atunci inscrie-te in Competitia GPeC 2016! Avantajele au fost sintetizate de gpec.ro si Silkweb intr-un infografic, din care aflam ca dai minimum 260 € si beneficiezi de:

  • analiza profesionista a site-ului tau si a prezentei tale online (in functie de 24 de criterii legate de respectarea legilor in vigoare si a bunelor practici din e-commerce)
  • odata indeplinite criteriile, primesti gratuit, pentru 12 luni, marca de incredere TRUSTED.ro (program din care fac parte peste 200 de magazine online) si implementarea sistemului de feedback „Opinii de Incredere” (gratuit, 12 luni), pentru a afla exact ce cred clientii magazinului tau
  • site-ul iti este analizat in cadrul Competitiei GPeC 2016 de catre un juriu format din peste 20 de specialisti in e-commerce, in functie de peste 120 de criterii de evaluare (axate pe usability, design, customer experience, SEO, securitate, mobile, social media, aspecte juridice, calitatea serviciilor)
  • primesti un raport de evaluare (cu note pentru fiecare dintre cele peste 120 de criterii) si discuti cu juriul (pentru a afla recomandarile lui), apoi ai 2 luni la dispozitie pentru a-ti imbunatati site-ul
  • reevaluarea site-ului, un nou raport de evaluare si discutiile finale cu juriul
  • poti castiga Competitia GPeC 2016, in functie de media notelor primite in cele doua etape de evaluare

Avantajele-participarii-in-Competitia-GPeC-2016

Inscrierea in Competitia GPeC 2016 se poate face aici. Taxa de inscriere in concurs, valabila in perioada 21 – 31 mai, este de 260 € (plus TVA) pentru Pachetul Standard, 350 € (plus TVA) pentru Pachetul Premium si 550 € (plus TVA) pentru Pachetul Platinum. Oferta Early-Bird (valabila pana pe 20 mai, ora 23:59) consta intr-un pret mai mic pentru ultimele doua pachete: 310, respectiv 510 € (plus TVA).

Leave a reply