Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Importanta articolelor in strategia SEO

Optimizare-seo-prin-intermediul-articolelorAi un site sau un magazin online si nu intelegi de ce iti trebuie o sectiune de articole? De ce sunt atat de importante articolele intr-o strategie SEO? Daca ai un site de prezentare a serviciilor de ce iti trebuie zona de articole? Dar pentru un magazin online?

    Ce inseamna zona de articole?De ce este atat de importanta?

Zona de articole este sectiunea dedicata articolelor despre afacerea ta. Fie ca este blog.numeledomeniuluitau.ro sau pur si simplu o simpla sectiune , zona de articole este foarte importanta in optimizarea siteului cat si a afacerii. Blogul companiei   este “zona de articole”  si o sursa externa de backlinkuri dar si de informatii. In zona de articole puteti descrie in detaliu serviciile dumneavoastra, puteti veni cu raspuns la intrebarile potentialilor clienti. Articolele sunt un mod de a comunica cu clientii. 

Care sunt avantajele “zonei de articole” in strategia SEO?

In primul rand ajuta la cresterea traficului pe site. Fie ca este un site de prezentare sau un magazin online, articolele vor fi o sursa principala de crestere a traficului pe site.Foarte important este ca articolele sa fie unice, sa contina cuvintele cheie cu referire la produsele/serviciile dumneavoastra si sa raspunda la intrebarea potentialului client: “cu ce ma ajuta pe mine serviciul/produsul acesta?” si din punct de vedere seo vei incepe sa urci incet si sigur in motoarele de cautare. Un alt avantaj al zonei de articole este cresterea credibilitatii. In momentul in care ai un blog sau o zona de articole, potentialii clienti vor incepe sa aiba mai multa incredere in tine, postatul regulat (zilnic, saptamanal , important este sa existe o frecventa) va crea o relatie bazata pe interactiune si comunicare cu potentialii clienti. Comunicarea prin articole este “prima treapta” pentru un branding pornit bine. Marile branduri interactioneaza cu potentialii clienti prin articole!

Un alt avantaj al articolelor in strategia SEO este vanzarea unui produs. Da, un simplu articol pe blog poate sa iti vanda un produs.Scris frumos si convingator poate genera o serie de comenzi la un singur produs. Scotand in fata utilitatea acelui produs , imbinand strategia de vanzare cu partea de seo , poti atinge mai multe obiective: urcarea in motoarele de cautare pe un cuvant cheie anume, generarea de vanzare si cresterea numarului de vizitatori. 

Include in strategia ta seo si articole si vei intelege importanta articolelor in strategia SEO.

 

Leave a reply