Imi poate recomanda cineva un plan de afaceri complex si bine structurat

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Imi cer scuze daca a mai fost repetata intrebarea si nu am observat dar m-ar interesa un plan de afaceri cat mai simplu dar eficient pentru un start-up in ecomerce pe nisa foto/video.
Multumesc pentru intelegere!

Deschis 0
Organizare magazin online Planul de afaceri Batrinu Valentin 10 ani 4 raspuns 1327 vizualizari 0

Răspunsuri ( 4 )

 1. Salut Valentin,

  Intrebarea ta este foarte scurta si la obiect, in schimb un raspuns rezonabil ar necesita zeci, daca nu sute de pagini.
  Sunt foarte multi parametri de luat seama incepand cu nisa, obiectivele tale, continuand cu bugete si tehnologie, presiunea timpului, tehnici de vanzare, trafic, rate de conversie … s.a.m.d

  In timp ce Liviu te-a indreptat spre o lista bine construita de etape, ai nevoie de expertiza si experienta “in campul muncii” pentru a parcurge cu succes fiecare din acele etape si a maximiza sansele de reusita.

  Din experienta te sfatuiesc sa iei legatura cu o agentie/freelancer competent cu experienta VERIFICATA in domeniu sa te ajute sa iti concepi o strategie pe termen lung care sa includa fiecare aspect pe care il vei avea de parcurs in urmatorii 3-5 ani ai acestui business.
  Stiu ca nu este raspunsul pe care il cauti, dar cele cateva sute de Euro pe care le vei plati pentru consultanta vor fi cei mai bine investiti bani din viitoarea ta afacere.
  Degeaba sti ce masina vrei, cat consuma, cat sa umfli cauciucurile si ce ulei sa folosesti daca nu stii in ce directie sa-o iei ca sa ajungi la Roma! Si, cu toate ca “Toate drumurile duc la Roma”, unele sunt mai anevoioase si mai lungi decat altele 🙂
  Considera aceasta consultanta pentru strategia magazinului pe care vrei sa il deschizi ca pe GPS-ul care iti arata directia cea mai scurta, eficienta si economica a drumului pe care il ai de parcurs.

  Sper sa te ajute.
  E.

 2. Aveti vre-o recomandare de astfel de consultant?
  Si eu sunt interesat de consultanta pentru un startup in ecommerce.

Lasă un răspuns

Browse