Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Harta integrata in platforma Extasy.ro e folosita de peste 80% dintre utilizatori

Extasy.ro anunta (intr-un comunicat de presa) ca peste 80% dintre utilizatorii platformei online cu cele mai multe experiente pentru timp liber din Romania folosesc noua harta interactiva, introdusa la inceputul lui 2023. Aceasta permite vizualizarea tuturor experientelor disponibile in apropierea utilizatorilor.

Analizand comportamentul consumatorilor cand folosesc acest nou tool, platforma a concluzionat ca romanii sunt dispusi sa mearga pana la 50 km distanta fata de zona in care locuiesc, pentru a face sporturi extreme si activitati in natura. Pentru a participa la evenimente sau a petrece timp de calitate in afara casei impreuna cu familia, utilizatorii Extasy.ro se deplaseaza intre 10-15 km si pentru a accesa experiente de relaxare singuri/cu prietenii parcurg 15-20  km.

„Ne-am dorit, in primul rand, ca utilizatorii Extasy sa vizualizeze si astfel sa inteleaga ca pot accesa experiente in majoritatea oraselor din tara. In al doilea rand, odata cu integrarea hartii interactive, am imbunatatit experienta de utilizare a platformei in directia identificarii, cat mai simplu, a locatiilor unde se pot desfasura experientele. In zilele ce urmeaza vom realiza integrarea cu Google Maps, astfel incat majoritatea utilizatorilor sa poata folosi cat mai usor harta Extasy de experiente”, transmite Sveatoslav Vizitiu (foto, Cofondator Extasy), mentionand ca, dupa integrare, noul tool va fi folosit de peste 90% din utilizatori, pentru a detecta experientele din jurul lor.

Aplicatia Extasy poate fi descarcata din AppStore si Google Play, iar experientele pot fi cumparate si direct de pe extasy.ro. Cnsumatorii pot alege din 29 de categorii si peste 1.500 de experiente pentru timpul liber. Cel mai folosit filtru este cel prin care poate fi selectata experienta in functie de locatie, al doilea fiind cel de categorii. Extasy a incheiat anul 2022 cu peste 77.000 de utilizatori si are ca obiectiv dublarea numarului acestora, pana in vara. Anul trecut, compania a avut o cifra de afaceri de 4 milioane de lei si estimeaza pentru 2023 o crestere de 5 ori a CA, pana la 20 de milioane de lei.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply