Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Google a investit in marketplace-ul indonezian Tokopedia.com

Google a investit (alaturi de o alta companie, Temasek Holdings Pte) 350 de milioane $ in Tokopedia.com, o populara platforma online din Indonezia care face lunar legatura intre 7 milioane de vanzatori si peste 90 de milioane de consumatori, informeaza searchenginejournal.com. Google nu a comentat investitia si nici nu a explicat care este scopul acesteia.

Tokopedia este un marketplace important in tara asiatica, care contribuie cu peste 1% la cresterea economica a Indoneziei si care ofera clientilor ei si produse financiare (portofele digitale si imprumuturi). In Tokopedia au mai investit deja SoftBank, Alibaba si Sequoia Capital.

Tokopedia foloseste deja Google, pentru a imbunatati livrarea produselor comandate online de clienti, deci cele doua companii au deja o relatie: cumparatorii care isi dezaluie locatia in aplicatia Tokopedia sunt localizati exact via Geolocation API, iar pin-ul adresei lor este plasat in Google Maps, urmand a fi validat de catre cumparatori. Pe viitor, aceasta caracteristica va permite celor de la Tokopedia sa faca promotii de marketing localizate.

Leave a reply