Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Gomag Virtual Summit – Primul Summit 100% Online din Romania

Baia Mare, Romania – 6 Septembrie 2017 – Gomag Virtual Summit este primul eveniment de acest gen din Romania care se desfasoara 100% online si are ca scop educarea antreprenorilor romani cu privire la vanzarile in mediul online. Summitul va avea loc in perioada 26-28 Septembrie, participarea si accesul la resurse fiind complet gratuite.

Obiectivul Gomag Virtual Summit

Organizatorii acestui summit isi doresc sa ajute comunitatea antreprenorilor din Romania, indiferent de dimensiunea afacerii lor, sa maximizeze rezultatele obtinute in mediul online – de la promovare la vanzari.  Din acest motiv, la Gomag Virtual Summit au fost invitati speakeri cu experienta in domeniul digital si antreprenoriat, care le vor oferi participantilor acces la cunostintele lor.

Speakerii Gomag Virtual Summit

La acest summit vor participa peste 25 de speakeri, fiecare dintre ei avand zeci de ani de experienta in mediul online si detinand functii ca: ecommerce consultant, online marketing consultant, Google trainer, business coach sau SEO specialist. Majoritatea acestor speakeri sunt la randul lor antreprenori si fondatori ai unor afaceri de succes in domeniul digital.

Acesti speakeri vor vorbi despre cele mai bune practici pentru comertul online, metode de dezvoltare si strategii de marketing si promovare, oferind solutii concrete pentru cele mai intalnite probleme in aceste domenii.

In cadrul summitului vor fi disponibile inregistrari despre fiecare dintre subiectele din program, dar va exista si posibilitatea participarii la sesiuni live cu o parte din speakeri, in cadrul carora acestia vor interactiona in timp real cu publicul, raspunzand la intrebarile care le sunt adresate.

Programul Gomag Virtual Summit

Gomag Virtual Summit va dura trei zile, fiecare dintre acestea avand o tema centrala:

  1. Search Day
  2. Social Day
  3. Growth Day

In cadrul Search Day se va discuta despre strategii de optimizare a continutului pe care o afacere il creaza in mediul online in asa fel incat motoarele de cautare sa il considere relevant si sa il afiseze potentialilor clienti.  Optimizarea unui site sau magazin online dupa regulile propuse de specialistii in domeniu va duce la cresterea vizitelor si, ca rezultat, a vanzarilor.

Dintre subiectele ce vor fi abordate amintim: keyword analysis, link building, local SEO, campanii PPC, campanii de remarketing, penalizari Google, strategii de continut, promovarea prin PPC pe Youtube.

In cadrul Social Day se va discuta despre importanta si influenta retelelor sociale asupra unei afaceri online si cum pot fi folosite aceste retele atat ca un canal de promovare, dar si ca un canal de comunicare cu clientii si potentialii clienti. De asemenea, se vor puncta diferentele dintre promovarea platita si promovarea organica, beneficiile fiecarei optiuni si contextul in care este recomandat a fi utilizate.

Discutiile despre retelele sociale vor contine urmatoarele puncte-cheie: cum se aleg retelele potrivite in functie de tipul afacerii, ce tip de continut trebuie publicat,  rolul continutului video, Facebook Ads, campanii Facebook si remarketing pe retelele sociale.

In cadrul Growth Day se vor aborda subiecte privind cresterea afacerii cu ajutorul mediului online. Optimizarea unui magazin online din punct de vedere vizual si functional pentru toate dispozitivele (PC, smartphone, tableta) va creste sansele ca vizitatorii sa plaseze o comanda. In acelasi timp, formularea corecta si trimiterea la momentul potrivit si catre publicul potrivit a unui email poate avea acelasi rezultat.

Growth Day va fi despre optimizarea conversiilor, crearea de continut sub forma unui blog, cresterea vanzarilor, managementul resurselor financiare, dezvoltarea echipei si gestionarea unui magazin pe Amazon.

Organizatori

In spatele acestul summit sta echipa care a dezvoltat Gomag – platforma care ajuta antreprenorii sa aiba un magazin online usor de administrat si personalizat in functie de profilul afacerii, dar si usor de accesat si utilizat de catre clienti. Gomag Virtual Summit – Primul Summit 100% Online din Romania

De asemenea, platforma Gomag este dotata cu instrumente de marketing ca puncte de fidelitate sau coduri de reducere pentru a creste volumul vanzarilor, si instrumente SEO pentru o mai buna indexare de catre motoarele de cautare – lucru care aduce mai mult trafic si, implicit, mai multe vanzari.

Inscrie-te acum la summit.gomag.ro

Leave a reply