Furnizori produse foto/video

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua,

As fi si eu interesat sa stiu cum pot gasi distribuitori din domeniul articolelor foto video, gen: canon nikon manfrotto giotto etc. Daca exista cineva care imi poate recomanda asa ceva ar fi super! Daca mai are si sistem drop shipping este perfect!

Pentru importul din China, America si Anglia ce pasi ar fi necesari de facut pentru inceput? La ce sa fiu atent?

Multumesc pentru timpul acordat!

Deschis 0
Anunturi / Oferte Business Contractele cu furnizorii Organizare magazin online Batrinu Valentin 9 ani 2 raspuns 1273 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

 1. Distribuitorii de foto video sunt marii distribuitori de IT&C Asesoft, Torndeo, etc.

  PT. America si China platesti TVA la primirea coletului pe valoarea din factura.

  Riscuri de pret, valutar, politic. Insa printre cel mai important risc se refera la modalitatea de transport – transferul responsabilitatilor, incarcare descarcare marfa, vamuirea, navlu, etc.

 2. Salut Valentin,

  Pentru partea de dropshipping verifica agregatoarele de mai jos (sunt pe international dar gasesti si shipperi care trimit in Romania). Sunt printre cele mai renumite in domeniu si asigura securitatea si corectitudinea relatiei vanzatorului (adica tu) cu merchantul (adica magazinul care trimte marfe in numele tau).
  Daca mergi pe aceste servicii de dropshipping nu ai nevoie sa importi marfa ca sa o trimiti clientului. O trimit magazinele in numele tau, tu doar procesezi platile, platesti marfa si asiguri suportul cu clientii. Te sfatuiesc sa fii atent la detaliile financiare (ce, cat, cum declari si aspectele legate de TVA) si sa vorbesti cu un contabil inainte sa te apuci de treaba. Majoritatea acestor compani sunt in USA si nu se supun regimului de plata/incasare TVA.
  https://www.doba.com/
  http://www.salehoo.com/
  https://www.dropshippers.com/
  http://www.inventorysource.com/

  Poti incepe magazinul cu marfa din agregatoarele de dropshipping, si, o data inceputa si validata afacerea, poti intra in contact direct cu magazinele (aceleasi sau altele) pentru dropshipping direct (eviti plati de comisioane si competitie mare).

  Sper sa te ajute.
  E.

Lasă un răspuns

Browse